09. 11. 2018 - 16:54
HITAN sastanak u Liverpoolu nakon poraza od Zvezde! Klopp...
907
Shares
HITAN sastanak u Liverpoolu nakon poraza od Zvezde! Klopp otkrio o čemu se raspravljalo!

NAKON IZNENAĐUJUĆEG PORAZA

HITAN sastanak u Liverpoolu nakon poraza od Zvezde! Klopp otkrio o čemu se raspravljalo!

Sport.ba
09. 11. 2018 - 16:54
0
Shares

Nakon što je Crvena zvezda pobijedila Liverpul sa 2:0 u Ligi prvaka, fudbaleri engleskog kluba održali su hitan sastanak po povratku u Englesku.

Ovo je otkrio njihov trener, Jurgen Klopp.

klopp

"Bio je to jedan sastanak opšteg tipa. Jer, kada se bodovi posmatraju u takmičenjima u kojima učestvujemo, mi stojimo dobro, ali nije osjećaj da je tako. Prošle godine je na našim mečevima lopta 'letjela' od jednog do drugog igrača, sada samo na nekoliko utakmica, a pritom Manchester City i Chelsea imaju odličnu sezonu sada", rekao je njemački stručnjak.

pavkov

U nedelju će njegova ekipa igrati protiv Fulhama, čiji je strateg Slaviša Jokanović, ali je Klop povukao paralelu sa - Slovenijom.

"Sada se sve svodi na našu reakciju na ono što se desilo u utorak (u Beogradu). U nedjelju nas, međutim, čeka drugačije takmičenje. Mislim, Crvena zvezda nije, uz dužno poštovanje, prošlogodišnji Maribor (kog je Liverpool pobijedio sa 0:7 u Ligi šampiona, prim. aut.). Imala je Zvezda trojicu igrača pozadi, a imala je i onakvu atmosferu. Bilo je drugačije kada smo s njom igrali kod kuće", rekao je trener kluba sa Anfielda.

crvena-zvezda

Međutim, Klopp ne očajava.

"Uvijek možemo da budemo bolji. Uvijek. Desile su nam se te dvije utakmice, Zvezda i Napoli... Ali, posmatrajući našu igru u ovoj sezoni, može se reći da je ona za sada bila prilično uspješna", istakao je menadžer Crvenih.

Zvezdu je pomenuo još jednom ovog petka, i to kada je upitan o stanju kapitena Jordana Hendersona, koji je propustio gostovanje na Marakani:

henderson

"Kada nam on nije dostupan, svakako da nam nedostaje. Volio bih da mogu da kažem da bi 'Hendo' promijenio čitavu utakmicu protiv Zvezde, ali... Čitav taj meč je bio čudan. A opet, susret sa Arsenalom koji je tom gostovanju u Beogradu prethodio - bio je apsolutno ok", rekao je Jurgen Klopp.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti