09. 11. 2018 - 15:21
GDJE SE NALAZI DEMBELE ? Barcine muke teške 115 miliona eura
907
Shares
GDJE SE NALAZI DEMBELE ? Barcine muke teške 115 miliona eura

PRIMERA

GDJE SE NALAZI DEMBELE ? Barcine muke teške 115 miliona eura

Sport.ba
09. 11. 2018 - 15:21
0
Shares

OUSMANE DEMBÉLÉ ponovno je u središtu skandala.

Barcelonin napadač propustio je klupski trening u četvrtak. Prema službenoj informaciji španjolskog kluba, Francuz je obolio od težeg oblika gastroenteritisa iliti crijevne viroze.

Međutim, prije saznanja o Dembeleovu zdravstvenom stanju, Barcelonin stručni štab uzbunio je upravu jer se francuski reprezentativac sat i po vremena nije javljao na telefonske pozive Valverdeovih pomoćnika.

Isprva se, pišu Barceloni bliski mediji, posumnjalo u nesreću. Neizvjesnost, odnosno potraga, trajala je sve dok Ousmane Dembélé nije prijavio klupskim liječnicima kako osjeća nadraženost i kako je cijelo vrijeme boravio u svojem stanu.

dembele2Španjolski mediji i dalje najavljuju kako je Barcelona spremna odreći se Ousmanea Dembéléa, drugog najskuplje plaćenog igrača u klupskoj povijesti (115 milijuna eura). Razlog? Pretjerana ležernost i sklonost razuzdanom ponašanju.

Prije nekoliko je sedmica, navodno, namjerno zakasnio na utakmicu s Interom u sklopu grupne faze Lige prvaka, kao i na trening nedugo prije ogleda s talijanskim klubom na Camp Nouu.

Prema posljednjim informacijama španjolskih i engleskih medija, sve je izvjesniji Dembéléov transfer u Liverpool. Već u predstojećem zimskom transfernom razdoblju.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti