09. 11. 2018 - 13:24
ŠOK U OAKLANDU: Povreda Stepha Currya i poraz Golden Statea
907
Shares
ŠOK U OAKLANDU: Povreda Stepha Currya i poraz Golden Statea

NBA

ŠOK U OAKLANDU: Povreda Stepha Currya i poraz Golden Statea

Sport.ba
09. 11. 2018 - 13:24
0
Shares

AKTUeLNI prvaci NBA lige Golden State Warriorsi upisali su domaći poraz od Milwaukee Bucksa 111:134 prekinuvši niz od osam uzastopnih pobjeda, ali više od poraza, navijače Warriorsa brine povreda aduktora najboljeg igrača Stephena Curryja.

Curry se povredio sredinom treće četvrtine, ostao je na parketu još nekoliko minuta, a potom se uputio u svlačionicu. Koliko je  teška, doznat će se u petak kada će bek Warriorsa obaviti magnetsku rezonancu.

curry

"Činio mi se OK, nadam se kako se ne radi o težoj ozljedi", kazao je njegov suigrač Kevin Durant. Curry je prošle sezone zbog brojnih ozljeda odigrao samo 51 utakmicu, a ove sezone je imao prosjek od 29,5 koševa, 6-1 asistencija i 5 skokova po utakmici. Aktualni prvak je već na poluvremenu imao 13 koševa zaostatka, a u trećoj četvrtini je potonuo na -26. Nakon toga povratak je bio nemoguć.

"Večeras nismo bili pravi, dečkima su misli bile negdje drugdje", kazao je trener Steve Kerr nakon prekida serije od osam uzastopnih pobjeda.

steve-kerr

Milwaukee, koji je trenutno na drugom mjestu Istoka s devet pobjeda i dva poraza, predvodili su Eric Bledsoe s 26 koševa i šest asistencija, Giannis Antetokounmpo s 24 koša i devet skokova, te Malcolm Brogdon s 20 koševa. Kod domaćina najefikasniji su bili Klay Thompson s 24 koša, Kevin Durant sa 17 koševa i 9 asistencija, te Quinn Cook s 15 koševa

(Sport.ba)

Učitaj još novosti