09. 11. 2018 - 12:17
NEKADAŠNJI PRVI ČOVJEK DINAMA: "Ne mogu vam opisati koliko sam...
907
Shares
NEKADAŠNJI PRVI ČOVJEK DINAMA:

ZDRAVKO MAMIĆ

NEKADAŠNJI PRVI ČOVJEK DINAMA: "Ne mogu vam opisati koliko sam ponosan."

Sport.ba
09. 11. 2018 - 12:17
0
Shares

Mamić je još uvijek u Bosni i Hercegovini gdje se skriva od hrvatskog pravosuđa. Zagrebački Dinamo obradovao je Maksimir, ali i cijelu Hrvatsku svojom pobjedom nad slovačkim Spartakom iz Trnave i osigurao sebi nastup u drugom krugu ovogodišnjeg izdanja Europske lige.

Uz brojne čestitke koje su pristigle na adresu hrvatskog prvaka, najviše se istakla ona bivšeg gazde Dinama Zdravka Mamića. Nekadašnja alfa i omega maksimirskog kluba na svom je Instagram profilu uz fotografiju objavila i tekst kojim iskreno čestita Modrima na povijesnom uspjehu.

“Ne mogu opisati koliko sam ponosan večeras, na sve nas koji smo svojim radom, znoju, krvlju i suzama doprinijeli večerašnjem slavlju svih navijača Dinama i ljubitelja nogometa! Dinamovo proljeće stiglo je u Zagreb nakon 49 godina i večeras smo svjedočili povijesnom događaju hrvatskog nogometa, događaju koji ćemo s osmijehom prepričavati svojoj djeci i unucima – hvala treneru Bjelici i njegovom stožeru, momčadi, kuharicama, kuharima, tetama domaćicama, radnicima koji rade na održavanju stadiona, zaštitarima, svim djelatnicima Dinama, te sjajnoj publici koja nosi ovu momčad kao i svima onima koju su sudjelovali u gradnji ovog uspjeha! Volim te Dinamo!”, napisao je Mamić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne mogu opisati koliko sam ponosan večeras, na sve nas koji smo svojim radom, znoju, krvlju i suzama doprinijeli večerašnjem slavlju svih navijača Dinama i ljubitelja nogometa! Dinamovo proljeće stiglo je u Zagreb nakon 49 godina i večeras smo svjedočili povijesnom događaju hrvatskog nogometa, događaju koji ćemo s osmijehom prepričavati svojoj djeci i unucima - hvala treneru Bjelici i njegovom stožeru, momčadi, kuharicama, kuharima, tetama domaćicama, radnicima koji rade na održavanju stadiona, zaštitarima, svim djelatnicima Dinama, te sjajnoj publici koja nosi ovu momčad kao i svima onima koju su sudjelovali u gradnji ovog uspjeha! Volim te Dinamo!

Objavu dijeli Zdravko Mamić (@zdravko__mamic)

Inače, Mamić je još uvijek u Bosni i Hercegovini gdje se skriva od hrvatskog pravosuđa.

(Sport.ba)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Učitaj još novosti