09. 11. 2018 - 10:55
POLA ČOVJEK, POLA ZVIJER Omiljeni napadač porazom u finalu...
907
Shares
POLA ČOVJEK, POLA ZVIJER Omiljeni napadač porazom u finalu Kupa okončao BLISTAVU karijeru

DIDIER DROGBA

POLA ČOVJEK, POLA ZVIJER Omiljeni napadač porazom u finalu Kupa okončao BLISTAVU karijeru

Sport.ba
09. 11. 2018 - 10:55
0
Shares

Iako je penzionisanje sastavni dio karijere svakog sportaša, uvijek je posebno teško gledati kada velike zvijezde 'objese kopačke o klin'. Premda je odolijevao sve do 40. godine života, od aktivnog igranja nogometa sinoć se oprostio legendarni Didier Drogba.

Proslavljeni napadač svoju je zadnju utakmicu odigrao u dresu američkog drugoligaša Phoenix Risinga. Radilo se o finalu USL kupa, a momčad stasitog napadača poražena je s minimalnih 1:0 od ekipe Louisville Cityja.

drogba

Pošto je bivši napadač Chelseaja još u trećem mjesecu najavio kako mu je ova sezona zadnja u karijeri, poraz u finalu značio je i prekid njegovog nogometnog puta na kojem je branio boje Le Mansa, Guingampa, Marseillea, Chelseaja, Shangaija, Galatasaraya, Montreala i Phoenixa.

Najdublji trag popularni Tito ostavio je u Londonu gdje je u dvije epizode sakupio 254 nastupa, postigao ukupno 104 gola te postigao svoj najveći uspjeh - osvajanje Lige prvaka 2012. godine.

didier-drogba-chelsea-barcelona-champions-league-2009-oobobisupd3h1d28wcfcv43h1

Osim na klupskom planu, Drogba je bio nezamiljeniv kotačić respektabilne generacije Obale Slovanče za koju je zabio čak 65 pogodaka u 104 nastupa.

didier-drogba-celebrates-3221542

Njegovu požrtvovnpost, snagu i borbenost zapamtio je svatko ko ga je gledao barem jednom u životu. Uživaj u penziji Didier!

didier-drogba

didier-drogba-sliding-on-his-knees

drogba

drogba-di-matteo-large-trans-zgrblp-wrbnhgiwjttrqcu0rhayorcdex7zszclbjjq

drogbaai-3102143k

drogba

drogba

drogba-pirlo

(Sport.ba)

Učitaj još novosti