07. 11. 2018 - 18:52
PREVIŠE LEGENDI NA JEDNOM MJESTU! Pogledajte kakve su se sve...
907
Shares
PREVIŠE LEGENDI NA JEDNOM MJESTU! Pogledajte kakve su se sve IGRAČINE skupile na jednoj utakmici!

REVIJALNA UTAKMICA

PREVIŠE LEGENDI NA JEDNOM MJESTU! Pogledajte kakve su se sve IGRAČINE skupile na jednoj utakmici!

Sport.ba
07. 11. 2018 - 18:52
0
Shares

Na veliku radost svih istinskih ljubitelja fudbala nekadašnje velike zvijezde su se okupile na revijalnoj utakmici povodom Zlatnog marša u Maroku. Nije mala stvar kad se na jednom mjestu okupe takve legende, ali idemo po redu…

U ekipi Svijetu zaigrali su Ronaldinho, Cafu, Edmilson, Rivaldo, Gilberto Silva, Gianluca Zambrotta, David Trezegeut, Rene Higuita, Faustino Asprilla, Carlos Valderrama, Hernan Crespo, Javier Saviola…Da ne nabrajamo dalje, jasno vam je o čemu se radi.

U domaćoj selekciji Afrike igrali su Roger Milla, Abedi Pele, Kanu, El Hadji Diouf….

Slavila je domaća selekcija Afrike s 4:2, a to možemo pripisati manjoj ukupnoj kilaži momčadi. Svevremeni Ronaldinho pokazao je da bi i u 39-toj godini života komotno mogao igrati fudbal, ne na vrhunskom nivou, ali mogao bi pomoći nekome od klubova. I ovakav može bilo kome poremetiti centar za ravnotežu jednim potezom.

Domaće navijače Ronaldinho je oduševio na društvenim mrežama gdje je objavio sliku s marokanskom zastavom, pa nije ni čudo što je odabran za glavnog promotora ove akcije koja je na stadionu okupila više od 20 hiljada ljudi.

saviola2

ronaldinho

(Sport.ba)

Učitaj još novosti