06. 11. 2018 - 10:51
TEŠKE OPTUŽBE! Španci objasnili zašto je Luka Modrić jedan od...
907
Shares
TEŠKE OPTUŽBE! Španci objasnili zašto je Luka Modrić jedan od NAJVEĆIH KRIVACA za lošu igru Reala!

PIŠE MARCA

TEŠKE OPTUŽBE! Španci objasnili zašto je Luka Modrić jedan od NAJVEĆIH KRIVACA za lošu igru Reala!

06. 11. 2018 - 10:51
0
Shares

Novi trener Reala, Santiago Solari, donio je bar kratkotrajni rezultatski napredak, iako se nakon pobjede nad trećeligašem u Kupu te sretno osvojena tri boda protiv Valladolida u prvenstvu ne može govoriti o velikom napretku kluba iz Madrida.

Naravno, Santiago Scolari imao je premalo vremena da napravi nešto više otkako je od Julena Lopeteguija preuzeo ekipu koja je bila u fazi raspadanja.

real

Zato Marca treneru ukazuje na pet najvećih problema koji Realu ostaju i nakon promjene na klupi.

Na zabrinjavajuće visokom drugom mjestu, iza "Balea/Nedostatka vođe", "Asensia" i "Nedostatka samopouzdanja" nalazi se "Modrić i njegova loša forma".

modric4

Najčitaniji španski dnevnik o toj problematičnoj temi piše:

"Jedan od razloga zašto Real ne briljira igrom kao proteklih sezona je što Luka Modrić, oko koje se Realova igra vrti na centru nije u formi. U Modrićevim nogama i dalje se osjeća težina SP-a. Hrvatu nedostaje svježine i preciznosti. Ekipa to itekako osjeća, a bez Modrićevih ideja, Realova igra se svodi na dugi i besmisleni posjed lopte. Kroos također nije u najboljoj formi pa su očiti problemi u kreativnom dijelu."

real

Jedini Realov veći problem od Modrića prema Marci je "Kolektivna igra", ali i to je povezano s playmakerom jer se kao glavna mana Realove igre navodi jalova nadmoć u posjedu, bez pravih proigravanja.

modric1

(Sport.ba)

Učitaj još novosti