03. 11. 2018 - 15:59
Khabib iznenadio izjavom o svom protivniku, ali ponovo pokazao...
907
Shares
Khabib iznenadio izjavom o svom protivniku, ali ponovo pokazao o kakvoj LJUDSKOJ VELIČINI se radi!

UFC ŠAMPION

Khabib iznenadio izjavom o svom protivniku, ali ponovo pokazao o kakvoj LJUDSKOJ VELIČINI se radi!

Sport.ba
03. 11. 2018 - 15:59
0
Shares

Khabib Nurmagomedov, šampion UFC-a, dao je pomalo iznenađujuću izjavu i pohvalio Conora McGregora, te je dodao da cijeni sve što je Irac do sada postigao u svojoj karijeri i da je on velika zvijezda.

Nurmagomedov je u nedavnom intervjuu govorio o kontroverznoj borbi sa McGregorom, i o tome koliko mu je ta borba pomogla u karijeri.

khabib-nurmagomedov-conor-mcgregor

"Ta borba mi je pomogla da poguram svoju karijeru unaprijed", rekao je na početku Nurmagomedov.

On je još dodao da bi svi trebali da poštuju McGregora.

mcgregor

"Kao što znate, on je svjetska zvijezda, zaslužuje poštovanje svih, on je puno doprinjeo da ovaj sport bude još popularniji. Da li sam ja bio toliko poznat prije borbe sa njim? Mislim da nisam, ali ako nas uporedite kao borce, dokazao sam da sam bolji. Kao zvijezda, on je mnogo popularniji od mene, u ovom trenutku možda ne toliko, ali prije borbe, je definitivno bio", zaključio je Nurmagomedov.

mcgregor2

Oba borca su trenutno pod istragom, koju je pokrenula Atletska Komisija iz Nevade. Postoje šanse da obojica dobiju doživotnu zabranu za incidente koje su izazvali nakon borbe, ali ipak one su jako male. Mnogi stručnjaci predviđaju potencijalne suspenzije, od 12 do 18 mjeseci za Nurmagomedova i šest mjeseci za McGregora.

khabib

khabib2

khabib3

(Sport.ba)

Učitaj još novosti