01. 11. 2018 - 12:28
POTRESNI DETALJI O STANJU PRVAKA: Na liječenje potrošeno...
907
Shares
POTRESNI DETALJI O STANJU PRVAKA: Na liječenje potrošeno bogatstvo, ponekad plače u invalidskim kolicima, ne može...

EXPRESS

POTRESNI DETALJI O STANJU PRVAKA: Na liječenje potrošeno bogatstvo, ponekad plače u invalidskim kolicima, ne može...

Sport.ba
01. 11. 2018 - 12:28
0
Shares

Lewis Hamilton po peti put je postao svjetski prvak, a Britanac je već ranije najavio lov na rekord Michaela Schumachera. Sedmerostruki prvak i dalje se bori za život, a o njegovom zdravstvenom stanju gotovo ništa se ne zna jer porodica ništa ne iznosi u javnost.

Britanski tabloid "Express" nedavno je objavio tekst pod nazivom: "Gdje je Michael Schumacher? Hoće li mu ikada biti bolje?" Autor teksta ističe da nije sasvim jasno gdje se legendarni Nijemac trenutno nalazi. Da li je u svojoj kući u Švicarskoj ili je na ranču u Sjedinjenim Američkim Državama...

schumacher

"Po onome što znamo o njegovim povredama, Schumi ne može hodati, ni da razgovarati, ali izvori tvrde da može pokazati emocije. Prema izvaštajima o zdravstvenoj zaštiti, Schumacherovi računi za kućnu njegu premašili su 22 miliona eura", navodi se u tekstu ovog tabloida.

Francuski časopis "Paris Match" navodno ima izjavu jednog člana familije. "Kad ga stavite u invalidska kolica i okrenete prema prekrasnoj panorami planina s pogledom na jezero, Michael ponekad plače".

michael-schumacherNjegova djeca i supruga nisu izgubili nadu da će se šampion ipak oporaviti.

f1-spanish-gp-2003-the-first-row-michael-schumacher-and-rubens-barrichello

"Hoće li Schumacher ikada više izaći u javnost? Od male količine informacija koje je do sada dala njegova porodica, čini se da neće biti vidljiv u javnosti u skorije vrijeme. Međutim, izvor je rekao: Corina i djeca se svakog dana nadaju medicinskom čudu. Porodični prijatelj je također otkrio da je legenda dobro, ako se uzme u obzir situacija i okolnosti u kojima se nalazi", zaključuje se u tekstu.

former-f1-world-champion-michael-schumacher

Šta drugo reći nego Schumi majstore izdrži...

michael-schumacher

prve-rijeci-micka-schumachera-o-ocevoj-nesreci-223308-230548-big

todt-schumi

schumacher

michael-schumacher

131229080649-01-schumacher-1229-story-top

(Sport.ba)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Učitaj još novosti