31. 10. 2018 - 09:32
Ružne scene iz Turske: Fudbaler dobio flašu u glavu, a onda...
907
Shares
Ružne scene iz Turske: Fudbaler dobio flašu u glavu, a onda uslijedio muk na stadionu

NEVJEROVATNO

Ružne scene iz Turske: Fudbaler dobio flašu u glavu, a onda uslijedio muk na stadionu

Sport.ba
31. 10. 2018 - 09:32
0
Shares

Susret četvrtog kola turskog kupa između Batman Petrolspora i Kasimpase prekinut je u 98. minuti nakon što je trinaestogodišnji dječak bocom u glavu  gostujućeg igrača Koitu.

1r

Da stvar bude gora, trebalo se igrati samo četiri minute sudačke nadoknade pri 3:2 za goste, no zbog niza sitnih prekida te golova u drugom poluvremenu i taj se produžetak protegnuo na duplo. Puna plastična boca vode doletjela je iz ruku maloljetnog navijača i zakačila Koitu direktno u glavu koji je pao nepomično.

Nesretni Koita prebačen je u bolnicu odmah te, srećom, nije pretrpio nikakve opasnije posljedice osim modrice ispod oka. Sucu Ozgur Yankayi nije preostalo ništa drugo nego da se pozove na pravila i prekine utakmicu.

1h

"Mi smo poručili sucu da želimo odigrati utakmicu do kraja, ali dobili smo odgovor da se utakmica ne može nastaviti", rekao je Nursal Bilgin, sportski direktor Kasimpase.

1g

"Utakmica se igrala u prelijepom okruženju, no dogodila se ta ružna situacija. U sportu nikad nije dopušteno ovakvo ponašanje. Nepoznati predmet uletio je u teren, mi imamo nadzorne kamere i odmah ćemo istražiti što se dogodilo" rekao je Ahmet Deniz, gazda Batman Petrolspora.

1c

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti