24. 10. 2018 - 08:42
RONALDO JE SINOĆ DOKAZAO KLASU Gest kojeg mu Old Traffordu...
907
Shares
RONALDO JE SINOĆ DOKAZAO KLASU Gest kojeg mu Old Traffordu neće NIKAD zaboraviti!

PORTUGALAC U ELEMENTU

RONALDO JE SINOĆ DOKAZAO KLASU Gest kojeg mu Old Traffordu neće NIKAD zaboraviti!

Sport.ba
24. 10. 2018 - 08:42
0
Shares

Juventus je u derbiju pokorio "Old Trafford" pogotkom Paula Dybale, ali zvijezda večeri bio je Cristiano Ronaldo. Portugalac nije zabio svom bivšem klubu, a sinoć je po drugi put od odlaska iz Uniteda 2009. godine nastupio na "Teatru snova".

Podsjećamo, najbolji igrač svijeta za 2017. je dres Manchester Uniteda nosio od 2003. do 2009. godine, te postigao 118 golova za CRvene đavole. Sam povratak na "Old Trafford" izazvao je velike emocije kod Portugalca, jer očito ne zaboravlja gdje se gradila blistava karijera.

Sam doček bio je zaista impresivan. Navijači su ga izuzezno dočekali, nije bilo ni zvižduka, a i on je pokazao da nije zaboravio bivši klub. Posljednji je napustio teren kultnog stadiona, otpozdravio je publici koja mu je uputila velike ovacije. Za kraj, aplaudirao je i pokazivao na srce, jasno stavivši do znanja kakvo mjesto u njegovom životu zauzima United.

Također, jedan navijač je pokušao probiti se do Cristiana, ali ga je osiguranje ubrzo savladalo i oborilo na zemlju. Ronaldo je reagovao majstorski, prišao je navijaču i ovjekovječio taj trenutak. Englezi su bili oduševljeni uprkos porazu svog Uniteda...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti