22. 10. 2018 - 16:56
ATMOSFERA PROKLJUČALA Incident na treningu Reala: Ramos...
907
Shares
ATMOSFERA PROKLJUČALA Incident na treningu Reala: Ramos poludio na mladog igrača, bilo je svega, a Modrić...

NAKON SERIJE OČAJNIH REZULTATA

ATMOSFERA PROKLJUČALA Incident na treningu Reala: Ramos poludio na mladog igrača, bilo je svega, a Modrić...

Sport.ba
22. 10. 2018 - 16:56
0
Shares

Real Madrid igra očajno u posljednje vrijeme, u pet uzastopnih mečeva nije osjetio slast pobjede, a osvojio je samo bod i to u gradskom derbiju protiv Atletica. Julen Lopetegui je veoma blizu otkaza, a kriza koja je zahvatila Kraljeve se skoro i ne pamti u bogatoj historiji.

U narušenu atmosferu oko prvaka Evrope nadovezao se i video visokih tenzija s treninga koji se pojavio u španskim medijima. Na snimku se vidi kako je kapiten Sergio Ramos u potpunosti izgubio kompas i poludio na mladog igrača Sergija Reguliona.

Incident se dogodio tokom vježbe u kojoj su se igrači dodavali rukama pokušavajući doći do protivničkog gola. Regulion je pri pokušaju zaustavljanja Ramosa ''zakačio'' sjajnog stopera po licu, a on je nakon tog poteza izgubio kompas.

Najprije je napucao loptu prema licu 21-godišnjeg lijevog beka uz popratne ''lijepe riječi''. Nakon toga je, dok su igrači odlazili s terena, još jednom napucao loptu prema Regulionu, ovoga puta preciznije – nakon prijeteće gestikulacije pogodio ga je u nogu.

Intervenisali su stariji igrači, među njima i Luka Modrić koji je smirio kapitena. Ramos se nakon incidenta porukom na Twitteru izvinio Regulionu.

''Možda to ne izgleda tako, ali ovo su prilično česte situacije. Ipak, to nije izgovor, moja reakcija nije trebala biti takva'', napisao je Ramos, a Regulion je prihvatio izvinjenje. Ipak, nimalo obećavajuće scene pred El Clasico...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti