19. 10. 2018 - 20:24
Musemić: Ako budemo na našem nivou ne bismo trebali imati...
907
Shares
Musemić: Ako budemo na našem nivou ne bismo trebali imati probleme sutra!

UPITAN NASTUP DUPOVCA

Musemić: Ako budemo na našem nivou ne bismo trebali imati probleme sutra!

Sport.ba
19. 10. 2018 - 20:24
0
Shares

Nogometaši Sarajeva sutra na Koševu dočekuju Slobodu u 14. kolu BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Trener lidera na tabeli Husref Musemić na pres-konferenciji je kazao da je pauza u prvenstvu dobro iskorištena, da su se igrači osvježili i odmorili te da ima puno veći fond igrača na raspolaganju.

"Uz dužno poštovanje Slobodi mi znamo gdje smo i gdje želimo ostati, mi o tome odlučujemo i u toj smo sada situaciji. Sloboda je ekipa koja u posljednje vrijeme igra dobro, čvrsto i agresivno, primaju malo golova, daju malo golova, igraju na rezultat, ali mi ako budemo na našem nivou ne bismo trebali imati probleme", kazao je Musemić.

Dodao je da još nije odredio tim koji će sutra početi utakmicu. "To je najmanje bitno, bitno je da pobijedimo. Jedino je upitan nastup Dupovca, koji je dobio  nezgodan udarac u susretu s Olimpikom. Uz njega je Bekić koji je već duže povrijeđen", kazao je Musemić.

On je pozvao navijače pomognu ekipi, jer su po njegovim mišljenju "oni su pobijedili utakmicu sa Radnikom i bez njih to ne bi bilo tako". Prvotimac Sarajeva Anel Hebibović izjavio je da je najbitnije da su se svi igrači oporavili.

"Na nama je da pristupimo maksimalno ozbiljno utakmici, da odradimo onako kako smo radili prije pauze i nadam se da neće biti problema", rekao je Hebibović.

Susret će se igrati sutra od 17 sati na stadionu "Asim Ferhatović Hase".

(Sport.ba)

Učitaj još novosti