19. 10. 2018 - 15:49
REAL PRAVI STRAŠAN TRANSFER: 40 MILIONA EURA + MODRIĆ ZA...
907
Shares
REAL PRAVI STRAŠAN TRANSFER: 40 MILIONA EURA + MODRIĆ ZA JEDNOG OD NAJBOLJIH NAPADAČA DANAŠNJICE

ŽELE ICARDIJA

REAL PRAVI STRAŠAN TRANSFER: 40 MILIONA EURA + MODRIĆ ZA JEDNOG OD NAJBOLJIH NAPADAČA DANAŠNJICE

Sport.ba
19. 10. 2018 - 15:49
0
Shares

Real Madrid pravi pametan transfer. 40 miliona eura + Luka Modrić za Argentinca! Rečeno je da se Real Madrid raspravlja o mogućnosti ponude Luke Modrića Interu kako bi im pomogao potpisati Mauro Icardija, koji je također transfer meta londonskog Chelseaja.

Argentinac je u odličnoj formi u Seriji A, a time je privukao dosta interesa od najboljih klubova širom Europe u posljednje vrijeme, jer je veliki transfer zasigurno na kartama za njega u skorijoj budućnosti.

Najnoviji izvještaji iz Diario Gola kažu da bi Florentino Perez mogao odobriti ponudu od 40 miliona eura plus Modrića za Interovog Mauro Icardija. To bi mogla biti loša vijest za Chelsea, međutim, sa 90 miliona funti vrijednim napadačem, Maurzio Sarri je želio da zamijeni Alvaro Moratu, koji se muči pred golom na Stamford Bridgeu ove sezone, piše The Sun.

Plavci zasigurno trebaju potpisati takav kalibar napadača ako žele nastaviti svoj snažan početak pod vodstvom Sarrija. Morata i Olivier Giroud imaju samo dva ligaška gola između sebe, što znači da je Eden Hazard morao nositi tim do sada ove sezone.

Ako Madrid završi sklapanje ovog pametnog dogovora, to bi moglo biti idealno za nih, jer se također bore u napadu nakon što su prodali Cristiana Ronalda u Juventus na ljeto ove godine.

(Sport.ba)
.

Učitaj još novosti