19. 10. 2018 - 10:16
Khabib Nurmagomedov postavio ultimatum UFC-u
907
Shares
Khabib Nurmagomedov postavio ultimatum UFC-u

UFC ŠAMPION

Khabib Nurmagomedov postavio ultimatum UFC-u

Sport.ba
19. 10. 2018 - 10:16
0
Shares

Khabib Nurmagomedov okitio se pojasom svjetskog prvaka, ali on i njegovtim suočeni su sa žestokom kaznom radi ispada nakon meča.

"Jako sam ozbiljan oko toga, to vam mogu potvrditi", poručio je Khabib i tako demantirao Whitea koji je rekao da je ruski borac sretan i da sigurno ostaje u UFC-u.

"Ako me pitate o plati i novcu općenito… Ako dobra osoba ima mnogo novca, ne vidim ništa pogrešno u tome. Ali je li novac najbitnija stvar na svijetu? Za mene nije. U mom životu je najbitnija stvar čast, čast moje obitelji, čast moje zemlje, zemlje koju je moj protivnik uvrijedio. Znao sam da me čeka sukob, znao sam da netko mora izgubiti, ali bio sam spreman na bitku do kraja." UFC je odmah nakon haosa u Las Vegasu poručio da će Tukhugov dobiti otkaz.

floyd3

"Već sam rekao sve svoje zahtjeve prema UFC-u. Možete li zamisliti ovo? Idete u sukob i onda čovjek koji vas podupire strada u procesu. Pobijedili ste, ali ne možete ići kući i naspavati se jer je čovjek koji je bio s vama i dalje u problemima. To nije način ponašanja i to nije način na koji ja funkcioniram. Rekao sam im da u slučaju otkaza Zubairi i ja idem 100 posto." Prekinuo je sve pregovore s UFC-om o narednim borbama.

"Vjerujem da čovjek u životu, što je pomalo i žalosno, ima vrlo malo prilika pokazati kakav je zapravo. Pokazati vrijednosti koje nosiš u sebi i cijeniš. Biti pravi muškarac u današnje doba je vrlo teško. Htjeli su započeti pregovore oko sljedećeg meča, ali rekao sam im: Ne, ovo će pričekati! Kaznili ste mog kolegu i vi hoćete da ja pregovaram s vama? To se nikada neće dogoditi. Ovako ćemo: Riješit će se najprije problem s mojim suborcem jer mi nismo ti koji smo započeli ovaj sukob. Mi smo ga samo završili. Neka se ljudi ne zabune, mi dolazimo iz SAMBO-a. A to je samoobrana bez pomagala. Išli smo se boriti protiv boraca koji su jednako dobro potkovani, bez ičeg , samo po obranu naše časti. A onda oni dobiju platu, a meni je uzmu i prebace krivnju na moj tim. To se ne može dogoditi.", zaključio je Khabib vidno uznemiren.

(Novi.ba)

 

Učitaj još novosti