18. 10. 2018 - 22:49
BAVARCI OTKRILI: Zakazana vanredna konferencija, direktori u...
907
Shares
BAVARCI OTKRILI: Zakazana vanredna konferencija, direktori u pripravnosti, a Bild otkriva scenarij!

OSTAJE LI NIKO KOVAČ?!

BAVARCI OTKRILI: Zakazana vanredna konferencija, direktori u pripravnosti, a Bild otkriva scenarij!

Sport.ba
18. 10. 2018 - 22:49
0
Shares

Bayern je sjajno započeo sezonu i činilo se da se apsolutna dominacija u Bundesligi nastavlja bez ikakvih problema. Ipak, onda je uslijedila nestvarno loša serija rezultata, a posao Nike Kovača visi o koncu.

Uoči sutrašnjeg puta ekipe za Wolfsburg najavljena je press-konferencija za medije sa čak tri čelna čovjeka u klubu. Tako će se javnosti obratiti predsjednik Uli Hoeness, direktor Karl-Heinz Rummenigge i sportski direktor Hasan Salihamidžić. Ovakav sastav zapravo nam nagovještava da će se objaviti nešto zaista važno, a njemački mediji špekuliraju da bi hrvatski stručnjak mogao dobiti otkaz.  

"Sutra u 11 sati tri direktora Rummenige-Hoeness-Salihamidžić obavit će razgovor s trenerom, poslije čega će se u 12 sati obratiti medijima", objavio je minhenski klub na svojim zvaničnim društvenim mrežama.

Postoje samo dvije opcije ili će ovaj trio otpustiti hrvatskog stručnjaka ili će pak mu pružiti javnu podršku. Inače, ovakve konferencije za medije s tri čelna čovjeka u minhenskom klubu održavaju se vrlo rijetko, u slučajevima otkaza ili dovođenja trenera, te promocija velikih pojačanja, piše "Bild".

Posljednji put u ovom sastavu na jednoj konferenciji za medije pojavili su se prije godinu dana, 9. oktobra 2017. godine, na predstavljanju Juppa Heynckesa. Sutra ćemo saznati šta nam donosi nova...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti