18. 10. 2018 - 13:30
Buffon: Mbappe zaslužuje Zlatnu loptu, ne mogu reći drugačije
907
Shares
Buffon: Mbappe zaslužuje Zlatnu loptu, ne mogu reći drugačije

ITALIJANSKA LEGENDA

Buffon: Mbappe zaslužuje Zlatnu loptu, ne mogu reći drugačije

Sport.ba
18. 10. 2018 - 13:30
0
Shares

Bliži se dodjela Zlatne lopte, France Footbal je već objavio imena 30 nominiranih, a slavni nogometaši sve više komentarišu tko bi trebao dobiti najprestižniju nagradu za najboljeg igrača svijeta. Sada se oglasio Gianluigi Buffon koji smatra da Luka Modrić, osvajač UEFA-ine i FIFA-ine nagrade za najboljeg, nije bio najbolji igrač ove godine. Legendarni Talijan Zlatnu loptu dao bi svom suigraču iz PSG-a Kylianu Mbappeu.

"S obzirom na Mbappéove kvalitete, ono što pokazuje na terenu, te koliko je donosio prevagu na Svjetskom prvenstvu, on zaslužuje Zlatnu loptu. Ne mogu reći drugačije", rekao je Buffon i nastavio hvaliti mladog Francuza.

buf

"Jesam li ikad vidio igrača s toliko talenta? U Italiji ga uspoređuju s Baggiom, Del Pierom i Tottijem, ali on ima nevjerojatan talent i tehničke kvalitete kakve sam rijetko vidio u karijeri. On je fenomen."

Kapiten hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nedavno je proglašen najboljim igračem svijeta u protekloj sezoni u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA). Bio je ispred kapitena portugalske reprezentacije i bivšeg saigrača iz Real Madrida, a sada novog člana Juventusa Cristiana Ronalda, te napadača egipatske reprezentacije i Liverpoola Mohameda Salaha. Da li će Modrić osvojiti i Zlatnu loptu ostaje nam da vidimo.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti