18. 10. 2018 - 10:19
Khabib zaigrao košarku, ali moglo proći bez problema
907
Shares
Khabib zaigrao košarku, ali moglo proći bez problema

UFC ŠAMPION

Khabib zaigrao košarku, ali moglo proći bez problema

Sport.ba
18. 10. 2018 - 10:19
0
Shares

Dagestanski Orao Khabib Nurmagomedov ne prestaje privlačiti pažnju medija širom svijeta. Nurmagomedov je nedavno odbranio naslov UFC-ova prvaka u lakoj kategoriji nakon što je u najvećem UFC-ovu meču gušenjem slavio protiv slavnog Conora McGregora. Khabib je nakon borbe postao jedan od najpoznatijih svjetskih sportaša. Popularnost na društvenim mrežama mu je nevjerojatno porasla, sponzori se otimaju za njega, no njega slava nije ponijela.

kh2

Par dana nakon borbe nastavio je s teškim i napornim treninzima. Khabiba kamere prate gdje god da krene pa je tako ruski borac dopustio snimanje jednog od treninga. Khabib je zaigrao košarku s prijateljima, no bez uobičajenih pravila, već puno grubljim.

Zaigrali su košarku, no nisu pazili na korake, dvokorak i slično, no bilo je bitno da se zaustavi protivnik kod postizanja koša. Način na koji zaustaviti protivnika nisu birali, bilo je tu potezanja za majicu, hrvačkih bacanja na pod pa i gušenja protivnika. Jedno takvo napravio je i Nurmagomedov, a njegov sparing partner se morao predati.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti