18. 10. 2018 - 10:16
Čelnici Bayerna nadgledali Kovača na treningu
907
Shares
Čelnici Bayerna nadgledali Kovača na treningu

HRVAT POD PRITISKOM

Čelnici Bayerna nadgledali Kovača na treningu

Sport.ba
18. 10. 2018 - 10:16
0
Shares

Niko Kovač trpi veliki pritisak na klupi Bayerna, posebno nakon niza loših rezultata što je zabrinulo i navijače i čelnike kluba. Predsjednik Uli Hoeness i sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić odlučili su se i sami uvjeriti kako izgleda Bayern nakon reprezentativne stanke, gledajući jučerašnji trening ekipe iz svog ureda i pritom su cijelo vrijeme diskutirali.

Igrači se polako vraćaju klubovima nakon reprezentativnih akcija, a Bayern se priprema za važnu utakmicu protiv Wolfsburga ove subote. Naime, Bavarci su posljednji puta pobijedili u 4. kolu Bundeslige protiv Schalkea, nalaze se na 6. mjestu tablice i slavlje na gostovanju kod Wolfsburga je imperativ.

kovac4

"Stojimo kao jedan iza njega, bez obzira na trenutnu situaciju, ali i na to što će se dogoditi idućih tjedana. Branit ću Niku Kovača. Imamo savršen odnos s njim i situacija je mirna. Ni na trenutak nisam razmišljao o tome da zamijenimo trenera", rekao je nedavno Hoeness u intervjuu Süddeutsche Zeitung. Moguće je da su šefovi Bayerna provjeravali ponašanje pojedinih igrača na treningu.

eć se pisalo o pobunjeničkom klanu u ekipi Bayerna koji predvode zvijezde poput Jamesa Rodrigueza. Niko Kovač je na press konferencijama smirivao navijače i pozvao na jedinstvo, ali rezultati su ono što ih jedino može smiriti u ovim trenutcima. Očigledno je da je Niko za sada siguran na klupi Bayerna. Utakmica protiv Wolfsburga na rasporedu je u subotu u 15:30, a ako ne pobijede, možemo očekivati nove nemire u svlačionici Bayerna.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti