15. 10. 2018 - 07:38
Potresna ispovijest francuske zvijezde: Želio sam da izgubimo...
907
Shares
Potresna ispovijest francuske zvijezde: Želio sam da izgubimo na SP-u! Sve mi se gadilo...

LAURENT KOSCIELNY

Potresna ispovijest francuske zvijezde: Želio sam da izgubimo na SP-u! Sve mi se gadilo...

Sport.ba
15. 10. 2018 - 07:38
0
Shares

Laurent Koscielny trebao je biti dio završnog popisa od 23 igrača Francuske za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Ali, ozljeda Ahilove tetive u uzvratnoj utakmici polufinala Evropske lige s madridskim Atleticom udaljila ga je s terena na šest mjeseci.

Ovih se dana vraća, a odlučio je tom prigodom otvoriti dušu. I za francuski Canal + iznio prilično potresnu i šokantnu ispovijest.

"Pobjeda Francuske na Svjetskom prvenstvu me psihički više ubila nego sama moja ozljeda! I taj SP će ostati tamna mrlja u mojoj karijeri", počeo je priču Arsenalov i francuski stoper.

"Teško sam prihvatio ozljedu, još teže jer sam zbog nje morao propustiti SP. Imam tu svoju sebičnu stranu i govorim si da sam mogao biti dio te avanture i osvojiti svjetski naslov. I imat ću tu misao u nekom kutku moje glave do kraja života. Teško je to i niko ne može to razumjeti jer nije u mojim cipelama...", ističe Koscielny.

"Bio sam zaista sretan zbog mojih suigrača, ali istovremeno mi se sve gadilo. Ne možeš se osjećati kao svjetski prvak, kao preostalih 60 miliona Francuza. A čudan me osjećaj pratio tokom turnira. S jedne sam strane želio da odu što dalje, a s druge sam se nadao da će izgubiti i ispasti. Tako sam se osjećao tada...", iskreno priznaje francuski stoper.

"Bila je to moja prva velika povreda, mentalno postaješ jači, učiš puno o nogometu i životu. Radio sam svaki dan u St. Raphaelu, gurnuo porodicu sa strane", kaže Koscielny i u tom trenutku briznuo je u plač.

"Tako to ide u životu. Tijekom svoje rehabilitacije, bio sam sebičan. Mislio samo na sebe, nisam uopće vodio računa o porodici...", otkriva Arsenalov nogometaš.

"Je li me Deschamps nazvao tijekom ovog razdoblja? Jednom smo se čuli telefonom, za moj rođendan u rujnu. Je li me razočarao? Puno me ljudi razočaralo...", dodaje Koscielny koji je zatvorio vrata reprezentaciji.

"Mislim da sam dao nacionalnoj vrsti što sam imao. Imamo dobru generaciju igrača i moja povreda nije utjecala na odluku. Gotovo je s trikolorima za mene! Ali ostajem njihov navijač. Sad imam drugačije stanje uma. Jedan je Laurent bio prije povrede, drugi je sad. Želim nastaviti posao s Arsenalom, ne znam na kojoj ću razini biti, ali želim se boriti", zaključuje Koscielny.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti