14. 10. 2018 - 19:42
Mladen Krstajić izgubio živce: Pa vama ni Bog ne može ugoditi!
907
Shares
Mladen Krstajić izgubio živce: Pa vama ni Bog ne može ugoditi!

NAKON REMIJA U BUKUREŠTU

Mladen Krstajić izgubio živce: Pa vama ni Bog ne može ugoditi!

Sport.ba
14. 10. 2018 - 19:42
0
Shares

Selektor Srbije Mladen Krstajić čestitao je svojim izabranicima na predstavi protiv Rumunije iako Orlovi nisu pobijedili. Rumunija i Srbija igrali su u Bukureštu 0:0 u četvrtom kolu Lige nacija meč bez golova – 0:0.

"Čestitam domaćinu na fer i korektnoj igri. Danas smo pokazali igru iz Crne Gore, pokazali smo da smo ekipa u stvaranju, da imamo želju, volju i karakter. Dominirali smo tokom cijele utakmice, promašili i penal. Igračima samo mogu da čestitam, odigrati dva teška gostovanja u ovom ritmu nije lako", rekao je Krstajić.

Srbijanskog selektora iziritiralo je pitanje o Aleksandru Prijoviću, koji u današnjem, ali i u meču u Podgorici, nije dobio priliku.

“Držali smo kotrolu igre 90 minuta i mogli smo da pravimo treću izmenu, ali ulaskom Sergeja smo imali dobar skok. Takmičarski se gleda, igramo još dvije utakmice kod kuće. Na Svjetskom prvenstvu smo rizikovali, pa ste me stavili na margine kako nemam pojma o fudbalu. Ne može vam novinarima Bog više ugoditi. To su neke odluke koje sam ja donio, tako će biti ubuduće i tako je”, odgovorio je malo iziritirani Krstajić.

Selektor je prokomentarisao i promašeni penal Dušana Tadića.

“To je sastavni dio igre, to su stvari koje se dešavaju, ne mogu ništa da mu zamjerim. Danas je bio kao u Podgorici: pravi kapiten i pravi vođa”, kazao je Krstajić.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti