12. 10. 2018 - 18:43
Iz Intera poručuju: Nema šanse da dovedemo Modrića
907
Shares
Iz Intera poručuju: Nema šanse da dovedemo Modrića

SITUACIJA JE JASNIJA

Iz Intera poručuju: Nema šanse da dovedemo Modrića

Sport.ba
12. 10. 2018 - 18:43
0
Shares

Inter se ovih dana priprema za veliki gradski derbi s Milanom 21. listopada u Serie A. U redovima Nerazzurra pokušavaju za dvoboj spremiti Marcela Brozovića, kojeg muči istegnuće mišića. Međutim, jedan od najvažnijih igrača Intera trebao bi se oporaviti do tada, a klub je blizu produženja ugovora s njima. Aktualni mu ističe na ljeto 2021. godine.

"Marcelo se dobro oporavlja. Novi ugovor za njega je praktički definiran i ne bi trebalo biti problema. No, moramo voditi računa o financijama, iako nam je povratak u Ligu prvaka puno pomogao", naglašava sportski direktor Piero Ausilio. Ausilio se dotaknuo i Luke Modrića kojeg je lovio u finišu posljednjeg prijelaznog roka, ali je hrvatski kapiten ipak ostao u Realu.

luka

Mnogi talijanski mediji pisali su kako će Inter ponovno u siječnju krenuti po Luku, ali... "To je nemoguća misija", priznaje sportski direktor, čime je i službeno odustao od dovođenja najboljeg igrača svijeta. Ovom izjavom razočarao je mnoge navijače Intera koji su se još uvijek potajno nadali da bi mogli dovesti Luku u januaru.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti