11. 10. 2018 - 16:29
Đoković: Pokušaću sve da dođem do prvog mjesta!
907
Shares
Đoković: Pokušaću sve da dođem do prvog mjesta!

ŽELI SKINUTI NADALA S TRONA

Đoković: Pokušaću sve da dođem do prvog mjesta!

Sport.ba
11. 10. 2018 - 16:29
0
Shares

Novak Đoković, treći teniser svijeta, rekao je poslije pobjede nad Markom Čekinatom da će pokušati sve što je u njegovoj moći da dođe do prvog mjesta do kraja sezone.

Srpski igrač u osmini finala Mastersa u Šangaju savladao je italijanskog tenisera i protivnik u borbi za polufinale biće mu Kevin Anderson, koji je bio bolji od Stefanosa Cicipasa.

"Veoma sam zadovoljan na koji način serviram u prva dva meča na turniru, što je veoma važno. Činio sam protiv Čekinata sve kako bi odigrao još jedan poen i bio sam agresivan kada je trebalo da budem", rekao je Novak i dodao:

"Drugi set je bio savršen, zaista. Sretan sam što sam uspio da završim meč na način na koji sam to uspio".

Đoković se u prvom setu malo mučio, ali čim je slomio otpor Čekinata krenuo je da dominira i Italijan mu nije uzeo niti jedan gem u drugom setu.

Srpski teniser poslije meča rekao je i šta mu je najveći cilj do kraja takmičarske godine.

"Pokušaću sve što je u mojoj moći da se domognem prvog mjesta. To je vjerovatno najveći cilj na kraju sezone", kazao je Novak koji izgleda potpuno fokusirano da se vrati na prvo mjesto ATP liste.

Ukoliko Novak osvoji titulu u Šangaju imaće samo 215 bodova manje od prvoplasiranog Rafaela Nadala koji je propustio turneju u Aziji zbog povrede koljena.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti