10. 10. 2018 - 08:43
STRASTI SE NE SMIRUJU: Khabib prozvao Danu Whitea - sreća...
907
Shares
STRASTI SE NE SMIRUJU: Khabib prozvao Danu Whitea - sreća tvoja da si mi dao pojas, inače...

NASMIJAO MNOGE NA INSTAGRAMU

STRASTI SE NE SMIRUJU: Khabib prozvao Danu Whitea - sreća tvoja da si mi dao pojas, inače...

Sport.ba
10. 10. 2018 - 08:43
0
Shares

Nakon haotičnih dešavanja u T-Mobile Areni, bilo je mnogo onih koji su se zapitali koliko bi tešku kaznu mogao dobiti Khabib Nurmagomedov. Aktuelni prvak, podsjetimo, nakon velike pobjede nad Conor McGregorom, odlučio je preskočiti ogradu i napasti Dilona Danisa, inače trening partnera i jednog od trenera irskog borca. Nakon toga je uslijedio veliki haos, bilo je okršaja na sve strane, kako u oktogonu tako i izvan njega.

Na pres-konferenciji poslije priredbe Dana White je dao svoje mišljenje o tome da li će možda Habib zbog svega viđenog ostati bez titule.

"Radi se o tome da kontrolu ima Atletska komisiji države Nevade, a oni će sigurno navaliti na njega, i to prilično jako. On se sada ne treba brinuti zbog mene, ali mora zbog Nevade. Guverner je bio na meču i pobjegao je iz dvorane, a to nije dobro", rekao je White.

Predsjednik UFC-a dodaje da će Komisija kazniti Khabiba na neki način, a o dužini njegove suspenzije će ovisiti priča o oduzimanju pojasa. Pretpostavlja da će biti riječ o suspenziji do šest mjeseci, ali da mu pojas ipak neće oduzeti.

Strasti se ne smiruju ni treći dan nakon borbe, a Khabib ih je dodatno usijao interesantnom objavom na Instagramu. Naime, Dagestanac je na svom Instagram profilu ‘prozvao’ i prvog čovjeka UFC-a. Aktuelni prvak se fotografisao pokraj automobila u vlasništvu Dane Whitea, te je nasmijao mnoge.

"Sva sreća da si mi predao pojas, inače bih ti razbio automobil, pošto znam gdje ga parkiraš", poručio je Khabib i tako izazvao pravu lavinu komentara.

(Novi.ba)

Učitaj još novosti