08. 10. 2018 - 10:23
KOVAČ VEĆ NA IZLAZNIM VRATIMA: Bayern već pronašao zamjenu
907
Shares
KOVAČ VEĆ NA IZLAZNIM VRATIMA: Bayern već pronašao zamjenu

JEDNA ZVIJEZDA BAŠ BIJESNA

KOVAČ VEĆ NA IZLAZNIM VRATIMA: Bayern već pronašao zamjenu

Sport.ba
08. 10. 2018 - 10:23
0
Shares

Nije puno prošlo od početka sezone, a Niko Kovač već bi mogao biti na izlaznim vratima Bayerna. Razlog tome su jako loše i sterilne predstave Bavaraca. Na površinu je isplivao i navodni problem hrvatskog jezika, koji Kovač prakticira sa svojim pomoćnicima tijekom treninga.

Uli Hoeness je rekao kako podupire Kovača bez obzira što se dogodilo u nadolazećim tjednima. Međutim, nekoliko sati nakon toga Bild je izašao s viješću kako Bayern razmišlja o Zinedineu Zidaneu kao potencijalnoj zamjeni za Niku.

Prema Bildu, Bayern preferira Zidanea kao prvog kandidata, a na popisu se još nalaze francuski stručnjaci Arsene Wenger i Laurent Blanc.

Osim rezultata, počeli su i problemi u svlačionici Bayerna. Prema posljednjim informacijama, od bijesa puca James Rodriguez, koji je nezadovoljan time što se Kovač prije njega u važnim utakmicama oslanja na Thomasa Müllera. Igrač Reala na posudbi u Bayernu navodno već sada želi obavijestiti Kovača da želi otići. Kovač je nakon poraza 0:3 od Borussije Mönchengladbach upitan je li zabrinut za svoj posao.

''Ne mogu odgovoriti na to. Poznajem mehanizme u nogometu, Bundesligi i Bayernu. Znam da sam u Bayernu i da je ovdje drugačije nego negdje drugdje. Igrali smo dobro sedam utakmica, a ne dobro u njih četiri'', izjavio je Kovač.

Međutim, Kovačevu sudbinu mogle bi odrediti iduće tri utakmice koje dolaze nakon nastupa reprezentacija. Bayern će od 20. do 27. oktobra na tri gostovanja - protiv Wolfsburga i Mainza u Bundesligi te AEK-a u Ligi prvaka.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti