28. 09. 2018 - 22:14
Cristiano Ronaldo u centru afere, u nezavidnoj situaciji
907
Shares
Cristiano Ronaldo u centru afere, u nezavidnoj situaciji

IGRAČ JUVENTUSA

Cristiano Ronaldo u centru afere, u nezavidnoj situaciji

Sport.ba
28. 09. 2018 - 22:14
0
Shares

Ronaldu se dešava situacija koja mu nimalno ne treba u ovom trenutku. U centru je afere sa djevjkom koja ga teško optužuje. Sve se, kako je otkrila izvjesna Kathryn Mayorga, dogodilo 12. juna 2009. godine kada ju je Ronaldo upoznao u VIP dijelu jednog noćnog kluba u Las Vegasu. Uslijedila je priča, komplimenti, kao i susret u Ronaldovom apartmanu gdje ju je nogometaš Juventusa prisilio na odnos.

Nakon toga Kathryn se obratila policiji, a nešto kasnije ispitan je i Ronaldo, koji se pravdao riječima kako je odnos bio grub i da dotična uopšte nije pozivala pomoć. Sve se na kraju završilo time da je Ronaldo isplatio Kathryn oko 375.000 eura da zaboravi na sve, međutim danas ima teške psihičke posljedice o kojim je odlučila po prvi put govoriti u javnosti.

cr

"Sve je počelo kada sam se otišla presvući u kupaonicu. Ušao je za mnom i zamolio me da ga dodirnem na 30 sekundi. Mislila sam u početku da se radi o šali, ali ispostavilo se da je taj nogometaš koji je toliko poznat i zgodan ustvari luđak i perveznjak", ispričala je Kathryn i potom nastavila: "Rekao je da će mi dopustiti da ga poljubim. Na što sam odgovorila da ću ga poljubiti, ali da neću dodirnuti tijelo.

Vrlo snažno je navalio na mene i počeo me dirati te je odjednom bio na meni", priča Mayorga . "Okrenula sam se, a on mi je pokušao skinuti donje rublje. Ponovno sam se okrenula i sklupčala u kuglu. Tada je skočio na mene..." Iako je odbijala odnos svim silama, na kraju se isti dogodio. Ronaldo je ranije odbacio optužbe i naveo da je Kathryn pristala na sve to. Ostaje da vidimo šta će sada i reći i koji će biti ishod ove priče.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti