23. 09. 2018 - 21:52
Georgina i CR7 totalno pali u zaborav: Real ima novog kralja i...
907
Shares
Georgina i CR7 totalno pali u zaborav: Real ima novog kralja i PREZGODNU kraljicu

MARIANO ODUŠEVIO NAVIJAČE

Georgina i CR7 totalno pali u zaborav: Real ima novog kralja i PREZGODNU kraljicu

Sport.ba
23. 09. 2018 - 21:52
0
Shares

Cristiano Ronaldo i njegova Georgina i dalje su jedna od top tema u Italiji, ali i svijetu. Međutim, Madrid nije previše izgubio odlaskom Portugalca u Juventus, odnosno tu je nova miss "Santiago Bernabeua".

3

Mariano Diaz vratio se u posljednji tren u redove Reala. Briljirao je u Lyonu i zaslužio još jednu priliku među Kraljevima. Sa sobom je doveo prekrasnu manekenku Yaizu Moreno, koju je upoznao još dok je bio junior kraljevskog kluba. Sigurno da je odmah natjerao da navijači zaborave na Cristiana Ronalda i njegovu ljepšu polovinu.

1

Podsjećamo, Real je prošle godine prodao Mariana Diaza u Lyon. Ove godine vratio ga je za 23 miliona eura i dao mu Ronaldovu ‘sedmicu’. Pokazao je ovaj sjajni napadač šta može već na utakmici protiv Rome zabivši sjajan gol.

2

Još u juniorskim danima u Madridu upoznao je prelijepu Yaizu Moreno (24), s kojom je od tada u vezi. Yaiza je manekenka i dizajnerica kupaćih kostima i preselila se s Marianom iz Lyona u Madrid na oduševljenje brojnih navijača. Potpuno smo sigurni...

4

67

8

55

9(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti