21. 09. 2018 - 22:11
Tite objavio popis Brazila: Vraća se napadačka zvijezda, a tu...
907
Shares
Tite objavio popis Brazila: Vraća se napadačka zvijezda, a tu su i dva igrača koja ne igraju za klub

PRED PRIJATELJSKE MEČEVE

Tite objavio popis Brazila: Vraća se napadačka zvijezda, a tu su i dva igrača koja ne igraju za klub

Sport.ba
21. 09. 2018 - 22:11
0
Shares

Selektor nogometne reprezentacije Brazila - popularni Tite, objavio je popis kandidata za dvije utakmice koje će Brazil igrati u oktobru. Riječ je o prijateljskim utakmicama protiv Saudijske Arabije i Argentine. Tite je na spisak uvrstio ukupno 23 nogometaša, među kojima je i povratnik Gabriel Jesus, napadačka zvijezda Manchester Cityja.

Osim njega, nova imena, barem u odnosu na prethodnu akciju su Danilo, Ederson, Walace, Pablo i Malcom. Na popisu se nalaze sljedeći igrači: Također, tu je i Barcin Arthur, koji slično kao i Malcom, skoro da i ne dobiva priliku na "Nou Campu".

Golmani: Alisson (Liverpool), Ederson (Man City), Phelipe (Gremio).

Odbrana: Marquinhos (PSG), Miranda (Inter), Pablo (Bordeaux), Alex Sandro (Juventus), Danilo (Man City), Eder Militao (Porto), Fabinho (Liverpool), Marcelo (Real Madrid).

Vezni red: Arthur (Barcelona), Casermiro (Real Madrid), Fred (Manchester United), Philippe Coutinho (Barcelona), Renato Augusto (Beijing Guoan), Wallace (Hannover).

Napadači: Everton (Gremio), Roberto Firmino (Liverpool), Gabriel Jesus (Man City), Malcom (Barcelona), Neymar (PSG), Richarlison (Everton).

(Sport.ba)

Učitaj još novosti