19. 09. 2018 - 21:08
Ornek nakon poraza Čelika: "Osjetio se nedostatak povrijeđenih...
907
Shares
Ornek nakon poraza Čelika:

NEOČEKIVAN PORAZ

Ornek nakon poraza Čelika: "Osjetio se nedostatak povrijeđenih igrača"

Sport.ba
19. 09. 2018 - 21:08
0
Shares

Ekipa Čelika poražena je od Krupe u okviru kup utakmice a poraz je iznenadio sve navijače Ćelika. Adnan Ornek dao je izjavu nakon meča.

"Čestitam Krupi na pobjedi, Kup je takmičenje, gdje se dešavaju iznenađenja. Imali smo problema s povredama igrača, tako da smo danas kombinovali, neki su ostali i na klupi. Žao mi je što smo ispali iz ovog takmičenja, to nismo očekivali, ali eto desilo se i svakako da se primijeti razlika u igri i odnosu čim fali par igrača. Mi se sada moramo okrenuti narednom meču u ligi, koji je za nas veoma važan, te se vratiti pobjedama u Premijer ligi", ističe Örnek.

ornek1

Nije zadovoljan nekim sudijskim odlukama u Tuzli, te u finišu današnjeg meča. "Ja nisam mjerio na svom satu, ali sudija je produžio pet minuta, desio se crveni karton, mislim da se pauza zbog kartona nije nadoknadila. Ovo nije izgovor za poraz, ali da smo igrali još minutu, dvije, možda bi i zabili gol, jer im je igrač morao da brani. Isto tako nisam želio da komentarišem, ali protiv Slobode nam je dosuđen penal, mislim da on nije bio, vidjelo se na snimku. Nemoguće da sudija ne pogriješi, svi mi griješimo pa i sudije, ali u posljedje vrijeme skupo se plaćaju sudijske greške, želim samo da ukažem na to i ništa više", završio je Örnek.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti