18. 09. 2018 - 10:20
Najpouzdaniji izvor ispalio ČUDO: LeBronu se u Lakersima...
907
Shares
Najpouzdaniji izvor ispalio ČUDO: LeBronu se u Lakersima pridružuje ponajbolji igrač današnjice, prelomio je!

LEBRONU STIŽE DURANT U ISPOMOĆ

Najpouzdaniji izvor ispalio ČUDO: LeBronu se u Lakersima pridružuje ponajbolji igrač današnjice, prelomio je!

Sport.ba
18. 09. 2018 - 10:20
0
Shares

Najveća košarkaška zvijezda današnjice i novi član Los Angeles Lakersa LeBron James (33) poručio je uoči početka nove sezone kako postoji najmanje šest kandidata za naslov prvaka, ali samo jedan prvak i to Golden State Warriorsi.

"Postoji puno kandidata, ali samo jedan prvak i to su Golden State Warriorsi. Oni su momčad koju sada svi žele srušiti s trona", kazao je James koji je ljetos prešao u redove Lakersa.

lebron-james-play-in-tournament-playoff

James je za Lakerse potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 154 miliona dolara i prvi put će u karijeri igrati za ekipu iz Zapadne konferencije NBA lige.

"Houston Rocketsi su dobri, Oklahoma City, Boston, Philadelphia, Toronto... Svi oni će se boriti za naslov, ali svi znaju da je trofej najbliži Golden Stateu", dodao je James, koji je tijekom karijere osvojio tri naslova prvaka - dva puta u dresu Miami Heata (2012, 2013), te jednom s Clevelandom (2016).

lebron

Lakersi su njegovim dovođenjem napravili prvi korak prema povratku u sami vrh NBA lige. James sigurno neće biti dovoljan za osvajanje NBA titule, ali uz njega i Kevina Duranta, to bi bila sasvim druga priča. Prema neimenovanom izvoru koji se povjerio provjerenom američkom košarkaškom novinaru Brandonu Robinsonu, Durant je već odlučio postati Laker!

"Danas sam razgovarao s izvorom koji mi je rekao da će Kevin Durant iduće sezone igrati za Los Angeles Lakerse. Rekao mi je da 'poput LeBrona, KD planira svoj odlazak u LA. Žele kreirati najbolji duo NBA lige i postaviti Duranta kao novo lice Lakersa. LeBron, Durant i Kuzma proveli su poslijepodne zajedno u centru LA-a. Predstavnici LBJ-a i KD-a su bili s njima i sigurno mogu reći da će Durant iduće sezone biti u dresu Lakersa'. Tako mi je rekao moj izvor koji želi ostati anoniman", napisao je Brandon Robinson na svom Twitter profilu.

lebron-james-kevin-durant-q805ld8kb7h51gholr3s3gwfn

Durant je s Warriorsima osvojio dva uzastopna naslova NBA prvaka i na najboljem je putu da uzme i treći u nadolazećoj sezoni. Osvojio je sve što se dalo osvojiti s Golden Stateom i moguće da je došlo malo i do zasićenja u Oaklandu. Ponajbolji igrač današnjice je s Warriorsima potpisao novi dvogodišnji ugovor, prema kojem u nadolazećoj sezoni dobiva 30 miliona dolara, a onda nakon prve sezone ima opciju ugovora ili izlaska na slobodno tržište. Ako se odluči na ugovor, dobit će 31.5 milion dolara, a Lakersi trenutno u budžetu imaju preko 40 miliona dolara prostora.

lebron

Osim toga, Durant nikada neće biti veća "faca" od Stepha Curryja u Warriorsima. U Lakersima bi, nakon što se LeBron oprosti od košarke, bio prva violina momčadi i to je nešto što bi KD sigurno volio. U svakom slučaju, ideja da LeBron i Durant zaigraju zajedno u istoj ekipi i love titulu protiv ostatka lige bilo bi zaista uzbudljivo. To je nešto što u ovom trenutku nedostaje NBA ligi, u kojoj Warriorsi bez ikakvih problema nižu naslove. Sigurno je da nas tek očekuje pakleno ljeto...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti