17. 09. 2018 - 19:21
Musa: "Nedostajalo je vremena, nismo se baš skontali"
907
Shares
Musa:

NAJBOLJI MLADI BH KOŠARKAŠ

Musa: "Nedostajalo je vremena, nismo se baš skontali"

Sport.ba
17. 09. 2018 - 19:21
0
Shares

Selekcija BiH poražena je u Skenderiji od Češke čime je san od Mundobasketu nestao. Džanan Musa imao je komentar nakon susreta.

"Tokom okršaja sa Češkom nisam puno ni osjetio da imam bolove, ali sam kasnije imao još jedan pad koji je pogoršao povredu. Sada idem nazad u Brooklyn da se liječim”, istakao je Musa.

musa1

Podvlačenje crte započeo je rezimiranjem utakmica protiv Finske i Češke Republike u kojima je bh. košarkaški tim upisao poraze. ”Dali smo sve od sebe, ali nas jednostavno nije išlo. I neki drugi faktor su utjecali na sve to. No, ponosan sam na sve momke koji su nosili dres bh. reprezentacije. Također, hvala i navijačima koji su nas podržali. Mi ih, nažalost, nismo obradovali. Ipak, bit će prilike i za to”, istakao je Musa.

Musa se složio s konstatacijom da novi selektor Jasmin Repeša nije imao baš puno vremena da odradi neke stvari onako kako je zamislio. ”Slažem se da je nedostajalo još vremena. Nismo se, što bi se reklo, skontali. Bile su nove akcije, novi igrači i sve je to utjecalo na konačni ishod. Individualno smo radili koliko smo mogli, ali je timski to bilo teško posložiti. Repeša je za kratko vrijeme pokazao koliko je dobar trener, uspio je za malo vremena uraditi dosta dobrih stvari, ali je nedostajalo i sreće”.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti