17. 09. 2018 - 14:46
Milojević pred meč s Napolijem: Nećemo stati na ovome
907
Shares
Milojević pred meč s Napolijem: Nećemo stati na ovome

LIGA PRVAKA

Milojević pred meč s Napolijem: Nećemo stati na ovome

Sport.ba
17. 09. 2018 - 14:46
0
Shares

Uradićemo sve što je do nas i nećemo stati na ovome, izjavio je danas trener Fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Milojević pred utakmicu prvog kola Lige šampiona sa Napolijem, istakavši da će utakmica biti spektakl,.

Na konferenciji za novinare u Beogradu, Milojević je naveo da sutrašnja utakmica znači mnogo za klub, da je ova generacija napravila veliki uspjeh, jer su ispunili ono što su "intimno hteli u svlačionici, a to je da vrate Zvezdu na puteve slave".

"Što se tiče Lige šampiona, to je nešto što smo hteli i budite ubeđeni da ćemo uraditi sve što je do nas i nećemo stati na ovome", kazao je u Beogradu.

Prema njegovim riječima, očekuje se teška, ali lijepa utakmica.

"Mi ćemo se spremati, motivisani smo, jedva čekamo. Želeli smo da dođemo i da probamo da igramo sa takvim veličinama. Budite sigurni da, iako respektujemo sve protivnike koji su velika imena, ipak ćemo se potruditi da ne budemo puki učesnici u ovom takmičenju", istakao je.

Milojević je naglasio i da vjeruje u svoje igrače.

"Ono što mi je drago da će sutra da bude u ritmu Srbije u ritmu Zvezde i očekuje nas spektakl", rekao je.

Trener je ponovio da se Zvezda ne plaši nikoga i da će dati sve od sebe da se bori, uz podršku navijača. Fudbaler crveno-bijelih Nenad Krstičić, koji je nekoliko puta igrao protiv Napolija, istakao je da zna da će sutra biti teško, ali da će se fudbaleri spremiti.

"Mi ćemo dati svoj maksimum da ostvarimo povoljan rezultat za nas i da i dalje sanjamo i maštamo o tome da možemo da nastavimo u Evropi i da ne ostanemo ovde", naveo je.

Utakmica prvog kola Lige šampiona se igra sutra na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu od 21 čas.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti