16. 09. 2018 - 20:16
O'Sullivan odbranio titulu u Shanghaiju
907
Shares
O'Sullivan odbranio titulu u Shanghaiju

NAJVEĆI IGRAČ U HISTORIJI SNOOKERA

O'Sullivan odbranio titulu u Shanghaiju

Sport.ba
16. 09. 2018 - 20:16
0
Shares

Petorostruki svjetski šampion u snookeru Ronnie O'Sullivan odbranio je danas titulu na mastersu u Shanghaiju, pošto je u finalu pobedio Barrya Hawkinsa sa 11:9.Treći snookeraš svijeta je igrao na prvom turniru, otkako je u aprilu u drugom kolu ispao sa Svjetskog prvenstva. On je protiv sedmog igrača sveta Hawkinsa gubio sa 4:6, ali je uspio da preokrene na 10:7 i obezbijedi pobedu.

On je treći put u karijeri osvojio masters u Shanghaiju.

"Barry je bio u formi ovog vikenda, ali dobro sam odigrao i zaista sam sretan zbog pobjede. Pobijeđivao sam ga u prethodnim finalima, ali on je mene na Svjetskom prvenstvu. Nisam bio nezadovoljan poslije 4:6, tada je to bio zaslužen rezultat", rekao je O'Sullivan, prenijeli su britanski mediji.

O'Sullivan (42) je postao prvi snookeraš koji je od nagrada na turnirima zaradio 10 miliona funti.

Hawkins je rekao da je razočaran.

"Ponovo sam izgubio od njega u finalu i pomalo sam razočaran, pošto sam igrao dobro u prvom dijelu meča. Ronie je odigrao dobro, a svi dobro znamo koliko je fantastičan igrač. Može biti zastrašujuće kada igrate protiv njega u velikom finalu, ali ja se danas tako nisam osjećao. Nisam mogao da zadržim dobru igru do kraja", naveo je 39-godišnji Hawkins.

(Sport.ba/Agencije)

Učitaj još novosti