16. 09. 2018 - 13:17
PLANETARNA RAZMJENA ZVIJEZDA: Juve s ovom igračinom želi na...
907
Shares
PLANETARNA RAZMJENA ZVIJEZDA: Juve s ovom igračinom želi na krov Evrope!

THE MIRROR

PLANETARNA RAZMJENA ZVIJEZDA: Juve s ovom igračinom želi na krov Evrope!

Sport.ba
16. 09. 2018 - 13:17
0
Shares

Juventus namjerava vratiti Paula Pogbu, a kako im transfer ne bi previše ispraznio blagajnu, spremni su u suprotnom smjeru poslati Paula Dybalu, ističe engleski Mirror.

Argentinac se muči s formom i mjestom u sastavu nakon što je torinski klub doveo Cristiana Ronalda i razmišlja o tome koja bi mu opcija bila najbolja za nastavak karijere.

ronaldo-dybala

Stoga bi mogao poslužiti kao dio transfera za Pogbu, a cijeli posao bi mogao vrijediti vrtoglavih 169 miliona eura. I mogao bi se dogoditi već u januaru.

pogba

I zaista se čini da je Jose Mourinho napokon odlučio da pusti Paula Pogbu u Juventus. Poznato je kako je reprezentativcu Francuske duži period želja da se vrati u Torino, a čini se da bi mu se mogla i ostvariti.

pogba-mou

Ali, portugalski stručnjak želi da u suprotnom smjeru krene pomenuta zvijezda Juventusa, Paulo Dybala. Krajem prelaznog roka za Pogbu je bila zainteresovana Barcelona, a čini se kako će interesovanje pokazivati i u januaru. Međutim, Juventus je tu da im pokvari planove. 

Mourinho računa na to da će Juventus pustiti Dybalu obzirom da su doveli Ronalda, a Mandžukić igra u sjajnoj formi. Pogba bi im možda više odgovarao od Argentinca i u tom svemu Mou vidi prelazak Dybale na Old Trafford.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti