16. 09. 2018 - 10:31
MESSI ILI RONALDO - Dybala otkrio s kim je bolje igrati i...
907
Shares
MESSI ILI RONALDO - Dybala otkrio s kim je bolje igrati i iznenadio sve!

TVRDI DA NEMA RAZLIKE

MESSI ILI RONALDO - Dybala otkrio s kim je bolje igrati i iznenadio sve!

Sport.ba
16. 09. 2018 - 10:31
0
Shares

Fudbaler Juventusa Paolo Dybala rekao je da nema mnogo razlike u igranju zajedno sa Cristijanom Ronaldom i Lionelom Messijem. Među ljubiteljima fudbala vlada velika dilema o tome ko je zaista bolji od ove dvojice čarobnjaka, a ni Argentinac je nije razriješio.

dybala-messi1
 
"Imati šansu da igrate sa Ronaldom u Juventusu teško je opisati, slično je kao i sa Messijem u Argentini", rekao je Dybala za "Gazzetta dello Sport".

Portugalac je ovog ljeta prešao u Torino za 100 miliona evra, međutim i dalje nije postigao gol u zvaničnoj utakmici. Dybala, uprkos tome, kaže da je fenomenalno imati njega u sastavu.

ronaldo4

"Nevjerovatno je imati Ronalda u klubu, uživamo na treningu s njim i veoma smo uzbuđeni zbog sezone. Svi smo veoma motivisani za naredni meč u Ligi šampiona protiv Valencije", kazao je Argentinac.

ronaldo2

Utakmica između Valencije i Juventusa na programu je u srijedu od 21.00 i ovo će biti idealna prilika za Ronalda da postigne prvenac. Ukoliko to ne uradi danas protiv Sassuola u Seriji A.

ronaldo-dybala

Fudbaler Juventusa Paulo Dybala mogao bi u januaru da pređe u Manchester United u transferu vrijednom 120 miliona eura, prenosi CalcioMercato.com. Dybala je startovao samo jednom u tri meča ove sezone Serie A i već se spekuliše da bi mogao da ode, a United je već stao u red. Na transferu 24-godišnjeg Argentinca insistira menadžer Uniteda Jose Mourinho, prije svega jer smatra da mu nedostaje igrač na poziciji "desetke". 

Konkurenciju bi mogao da ima u Real Madridu i Barceloni, ali ostaje pitanje da li je šampion Italije spreman da se odrekne jednog od najboljih fudbalera, iako nije trenutno standardan kod Massimiliana Allegrija. 

Dybala je u posljednja dva meča, protiv Lacija i Parme, igrao samo 10 minuta i to na gostovanju povratniku u Seriju A kada je ušao umjesto Samija Khedire. Tri godine je član Juventusa, a prethodno je nastupao za Palermo i argentinski Instituto. 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti