16. 09. 2018 - 10:18
Sarri: Kovačić čini Hazarda najboljim igračem svijeta!
907
Shares
Sarri: Kovačić čini Hazarda najboljim igračem svijeta!

NAKON NOVOG TRIJUMFA

Sarri: Kovačić čini Hazarda najboljim igračem svijeta!

Sport.ba
16. 09. 2018 - 10:18
0
Shares

Chelsea je na Stamford Bridgeu nakon preokreta došao do 4:1 pobjede protiv Cardiffa. Briljirao je Eden Hazard koji je hat-trickom ušao u top 10 najboljih strijelaca plavaca u povijesti, dvije asistencije upisao je Giroud, a u pogodak je postigao i Willian.

chelsea

Mateo Kovačić ponovno se našao u početnoj postavi, no iz igre je zbog ozljede morao izaći u 50. minuti. Radi li se o ozbiljnoj povredi?

"Ne, ne. Pričao sam s doktorom nakratko i rekao mi je da nije ništa ozbiljnije naravi", rekao je nakon utakmice trener Chelseaja Maurizio Sarri pa istaknuo važnost hrvatskog veznjaka i Jorginha za odličnu formu Hazarda:

kovacic

"Znao sam ima to u sebi. Vratio nam se s okupljanja reprezentacije tek prije dva dana i dobio je dan odmora više, a poručio sam mu kako sam siguran da može zabiti i 40 golova u sezoni. A uz njih dvoje potroši puno manje energije jer ne igra daleko od gola, nego samo u posljednjoj četvrtini."

"Prije sam mislio da je Hazard jedan od najboljih igrača na svijetu. Sada sam se predomislio - on je najbolji! I još će biti bolji sada kada igra bliže golu."

Chelsea u pet kola ima isto toliko pobjeda i nalazi se na samom vrhu ljestvice, bodovno izjednačen s Liverpoolom, ali s boljom gol-razlikom. Je li Sarrijeva momčad sada jedan od favorita za naslov?

sarri-hazard

"I dalje mislim da su Liverpool i Manchester City ispred nas. Ali, još se možemo popraviti. Moj cilj je da budemo najbolja momčad u Engleskoj, ali to se ne može napraviti u jedan mjesec. Možda će nam trebati cijela sezona, možda malo više", poručio je Sarri i dodao: "Prije svega moramo popraviti igru u obrani. Danas smo znali da igramo protiv protivnika koji je jak u prekidu, pa opet nismo bili dovoljno dobri u toj fazi igre. Siguran sam da ćemo to brzo popraviti."

(Sport.ba)

Učitaj još novosti