10. 09. 2018 - 21:18
Musa: "Imamo kvalitet da odemo na Svjetsko prvenstvo"
907
Shares
Musa:

NAJBOLJI MLADI BH KOŠARKAŠ

Musa: "Imamo kvalitet da odemo na Svjetsko prvenstvo"

Sport.ba
10. 09. 2018 - 21:18
0
Shares

Džanan Musa pridužio se reprezentaciji BiH koja nastavlja svoj put u kvalifikacijama. Dobili smo novog trenera, Jasmina Repešu koji je odmah žurno krenuo u pripremu tima. Džanan Musa dao je zanimljiv komnetar vezan za njega i reprezentaciju.

"Zasad je iznenađujuće dobro. Po dolasku sam vidio da se stvorila neka hemija i pokušao sam se tu uklopiti. Radimo vrlo kvalitetno i nada mse pobjedi u Finskoj. Češka je jedna jako ozbiljna reprezentacija. Nadam se punoj dvorani, nadam se da će ljudi doći da nas bodre. Dat ćemo sve od sebe i u Finskoj i mislim da možemo ostvariti pobjede u oba meča".

musa1

Propustio je prošlo okupljanje, ali sada je tu i naravno sretan što igra opet u nacionalnom dresu. "Za ovu državu igram s radošću i da me nije ništa moglo spriječiti, ali prošli put su bile više sile. Što se Repeše tiče, njega sam upoznao u Cedeviti i mislim da je napravio jednu sjajnu atmosferu na osnovu onoga što je Dule počeo".

Možemo li se plasirati na Mundobasket? "Idemo utakmicu po utakmicu i mislim da je to najpoštenije za građane i za sve nas. Ne trebamo sebi stvarati pritisak, ali naravno da imamo kvalitet da odemo na Svjetsko prvenstvo".

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti