10. 09. 2018 - 17:44
SRBIN SAM, A BOSNU I HRVATSKU PROSTO...Marko Arnautović...
907
Shares
SRBIN SAM, A BOSNU I HRVATSKU PROSTO...Marko Arnautović podigao prašinu IZJAVOM pred meč sa BiH

NAJBOLJI IGRAČ AUSTRIJE

SRBIN SAM, A BOSNU I HRVATSKU PROSTO...Marko Arnautović podigao prašinu IZJAVOM pred meč sa BiH

Sport.ba
10. 09. 2018 - 17:44
0
Shares

Reprezentacija BiH sutra u večernjem terminu dočekuje reprezentaciju Austrije u Zenici na stadionu Bilino polje. Reprezentacija Austrije ima dosta igrača sa ovih prostora, a upravo je jedan od njih Dragović bio akter sukoba sa Edinom Džekom u prethodnom meču ovih selekcija.

dzeko

Upravo je Dragović bio veoma kratak u izlaganju pred meč sa našom selekcijom, te je odbio da se vraća na incident od prije tri godine. "Ovo je za mene utakmica kao i svaka druga, samo što ću dobro razumjeti šta protivnici pričaju na terenu", rekao je Dragović.

drago

O utakmici je govorio još jedan fudbaler Austrije koji potiče iz Srbije, te koji uopšte ne krije da se tako i osjeća - Marko Arnautović. "Šta očekujem? Očekujem da mi zvižde, ali morat ću se izolovati od dešavanja na tribinama i koncentrisati samo na teren. Srbin sam, ali ne mrzim ni Bosnu, ni Hrvatsku niti bilo koju drugu slavensku zemlju. Razumijem da ljudi na Balkanu i dalje misle da smo u ratu, ali za mene rat više ne postoji. Svima želim sve najbolje i ne želim govoriti o ratu", rekao je Arnautović, koji će sutra prvi put kao kapiten predvoditi svoju selekciju na jednoj utakmici:

arnaut

"To je ogromna čast. Jedva čekam da utakmica počne i da pobijedimo, nadam se".

arnaut1

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti