10. 09. 2018 - 16:37
PUČE VELIKO PRIJATELJSTVO: Ramos je OVOM izjavom pokazao da su...
907
Shares
PUČE VELIKO PRIJATELJSTVO: Ramos je OVOM izjavom pokazao da su on i Ronaldo ZAVRŠILI za sva vremena!

NEKAD VELIKI PRIJATELJI

PUČE VELIKO PRIJATELJSTVO: Ramos je OVOM izjavom pokazao da su on i Ronaldo ZAVRŠILI za sva vremena!

Sport.ba
10. 09. 2018 - 16:37
0
Shares

Izbor kandidata za najboljeg igrača svijeta šokirao je javnost pošto je sa istog izostao jedan od najboljih igrača ikada, Leo Messi. Uprkos tome što je bio najbolji strijelac prethodne sezone, nije se našao na spisku kandidata, a ispred njega su mjesta zauzeli Mo Salah, Luka Modrić i Cristiano Ronaldo.

modric

Ronaldo je napustio Real, ne ostavlja baš dobar dojam u Juventusu, a izgleda da je izgubio sva prijateljstva iz Madrida. Nakon što je Ronaldo napustio Real Madrid mnogima je postalo jasno da on i Ramos i nisu bili u nekim dobrim odnosima.

ramos3

To je potvrdila i jučerašnja izjava defanzivca kraljevskog kluba koji je izjavio da bi bio izrazito sretan da Luka Modrić osvoji ovu nagradu.

ramos2

"Jasno je svima da je Luka Modrić veliki šampion. Ukoliko bude proglašen za najboljeg igrača svijeta onda mogu reći da će biti jedan od rijetkih za koje bih bio sretan zbog toga, te da bi to bilo kao da sam je ja osvojio. Ponekad se ove nagrade daju igračima samo zato jer imaju veliki i jak marketing", rekao je Ramos.

ramos1

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti