09. 09. 2018 - 14:37
Gordić definitivno otpao, Zmajevima se danas pridružuju...
907
Shares
Gordić definitivno otpao, Zmajevima se danas pridružuju Sulejmanović i Lazić

KK BUDUĆNOST NEKOREKTNA

Gordić definitivno otpao, Zmajevima se danas pridružuju Sulejmanović i Lazić

Sport.ba
09. 09. 2018 - 14:37
0
Shares

Reprezentacija BiH doživjela je smjenu trenera, novi selektor je prekaljeni stručnjak Jasmin Repeša koji već na startu ima velikih problema sa ekipom. Kolektivu su se priključili leksandar Lazić i Emir Sulejmanović, dok je nemanja Gordić i zvanično otpisan.

bih

 Rukovodstvo podgoričke Budućnosti, na čelu sa predsjednikom Draganom Bokanom, ostalo je zakopano u stavu da ne dozvoli bh. plejmejkeru Nemanji Goridću odlazak na reprezentativno okupljanje.

bih1

"Bili smo spremni, kako selektor Jasmin Repeša, tako i ja, pasti na koljena i moliti trenera Aleksandra Džikića, predsjednika Bokana i ostale ljude iz Budućnosti da se smiluju i puste Gordića. Uzalud. Nisu pokazali ni trunku kooperativnosti. Moram naglasiti da je sam Gordić izrazio veliku želju da dođe, ali ni to ne pomaže. Šta sad da radimo? Pokušat ćemo u ovih nekoliko dana naći neku optimalnu kombinaciju kako da nadomjestimo izostanak plejmejkera. Nažalost, u ovom trenutku nemamo pravo pozivati nove igrače, tako da rješenja moramo tražiti u postojećem igračkom kadru”, ističe direktor košarkaške reprezentacije BiH Siniša Kovačević.

repesa

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti