09. 09. 2018 - 12:24
Serena napravila veliki skandal u finalu US Opena, ali svakako...
907
Shares
Serena napravila veliki skandal u finalu US Opena, ali svakako poražena od Osake

ČUDAN MEČ

Serena napravila veliki skandal u finalu US Opena, ali svakako poražena od Osake

Sport.ba
09. 09. 2018 - 12:24
0
Shares

Serena Williams poražena je u finalu US Opena od Japanke Naomi Osake rezultatom 6-2 6-4. Njezin uspjeh karijere ostat će u sjeni incidenta iz drugog seta u kojem je Serena Williams nazvala suca Alberta Ramosa lopovom i za to bila kažnjena gemom koji ju je na kraju stajao meča. Hladnokrvna 20-godišnja Osaka, koja je Serenu razbila u njihovom prvom međusobnom susretu u Miamiju ove godine, riješila je prvi set za nešto više od pola sata.

us1

Iskoristila je čak 13 Sereninih neprisiljenih pogrešaka i bez većih problema dobila set s dva brejka. Haos je počeo u drugom setu kad je Serena pri vodstvu 1:0 u gemu u kojem je Osaka servirala dobila upozorenje suca za "coaching". Njezin trener Patrick Mouratoglou joj je nešto gestikulirao uzdignutim palčevima što je Ramos protumačio kao šifrirane savjete. Iznervirana Serena je u tom trenutku prišla sucu.

 

"Dignuo je palčeve u znak podrške. Mi nemamo nikakve tajne signale i znam da ti to možda ne znaš, ali to je istina. Nikad ne bih varala da pobijedim. Radije bih izgubila i samo želim da to znaš", rekla je Serena koja je ubrzo povela 3:1 i potpuno se vratila u meč. "Nisam varala, trener mi ništa nije govorio. Kako možeš to reći? Izvoliš mi se ispričati! Duguješ mi ispriku! Nikad u životu nisam varala. Imam kćer i ovdje se borim i za njezina prava!" derala se Amerikanka. Zaista neprimjereno ponašanje velike šampionke.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti