07. 09. 2018 - 10:14
Danci se pomirili, na Wales u punom sastavu! Bale: Znao sam...
907
Shares
Danci se pomirili, na Wales u punom sastavu! Bale: Znao sam...

PRED PRVI DUEL LIGE NACIJA

Danci se pomirili, na Wales u punom sastavu! Bale: Znao sam...

Sport.ba
07. 09. 2018 - 10:14
0
Shares

Čini se kako se nazire kraj mukama oko danske nogometne reprezentacije. Svađa između Saveza i igrača vezana za sponorske ugovore kulminirala je u srijedu kada su Dansku u prijateljskoj utakmici sa Slovačkom (0:3) predstavljali amateri i futsal igrači.

Ipak, Savez je objavio kako je postignut privremeni dogovor te će u prvoj utakmici Lige nacija protiv Walesa (nedjelja, 18:00) danski dinamiti zaigrati u najjačem sastavu. Kapiten velške selekcije Gareth Bale nije iznenađen takvim raspletom situacije:

wales1

"Nismo niti mislili da će biti drugačije. Prijateljska utakmica je jedno, ali natjecateljska drugo i znali smo da će to biti jaka ekipa. Bit ćemo spremni za utakmicu", izjavio je igrač Real Madrida čija je reprezentacija već odigrala prvo kolo Lige nacija savladavši, u debiju Ryana Giggsa na klupi zmajeva, Republiku Irsku s visokih 4:1.

"Morali smo pružiti dobru partiju zbog novog trenera, bila je to prva domaća utakmica pod njegovim vodstvom. Morali smo pokazati za što smo sposobni i ostaviti dojam", rekao je Bale koji je upisao gol i asistenciju.

waless

Što se tiče novoforminarog natjecanja, Bale ne sumnja u ozbiljnost igrača: "Znamo format, to je još jedan način kvalifikacija za Euro 2020. Tako da shvatamo ovo natjecanje jako ozbiljno."

(Sport.ba)

Učitaj još novosti