06. 09. 2018 - 14:52
SAD SE KAJU: City je mogao imati Modrića za smiješnih 10...
907
Shares
SAD SE KAJU: City je mogao imati Modrića za smiješnih 10 miliona, a doveli su ovog igrača

DOVELI DAVIDA SILVU

SAD SE KAJU: City je mogao imati Modrića za smiješnih 10 miliona, a doveli su ovog igrača

Sport.ba
06. 09. 2018 - 14:52
0
Shares

Luka Modrić mogao bi skinuti Ronalda s vrha, te postati najbolji nogometaš svijeta. Mnogi smatraju da je sjajni Hrvat to apsolutno i zaslužio, a krajem mjeseca vidjet ćemo jesu li i u pravu. Do tada, "Daily Mail" se bavi izuzetno zanimljivom pričom pod geslom "šta bi bilo da je bilo", a upravo je Luka glavni akter cijele priče.

Tako su u današnjem izdanju objavili i izjavu doživotnog predsjednika Manchester Cityja - Bernarda Halforda kako su Građani bili samo na korak do potpisa Modrića, za danas izuzetno smiješnih 10 miliona funti, dok je ovaj još igrao u Dinamu, ali taj transfer bi spriječio dolazak, također željenog - Davida Silve.

silva

Za Manchester City već je igrao Vedran Ćorluka koji je preporučio svog sunarodnjaka Luku Modrića tadašnjem vlasniku kluba Thaksinu Shinawatri koji je bio vrlo zagrijan za tu ideju, ali je vrlo skoro morao napustiti klub zbog optužbi za utaju poreza. Svi znamo da Luka Modrić nakon Dinama prelazi u Tottenham, a Manchester City se odlučio za Davida Silvu.

"A mogli smo imati potencijalnog dobitnika Zlatne lopte!", s nostalgijom zaključuje Bernard Halford. I zaista su pogriješili...

modric

modric

modric1

modricc

modric1

modric-mateo

modric

modric

modric

modricc

(Sport.ba)

Učitaj još novosti