29. 08. 2018 - 16:43
Mostar SG Staklorad protiv izraelskog Maccabija na otvaranju...
907
Shares
Mostar SG Staklorad protiv izraelskog Maccabija na otvaranju Lige prvaka

NAŠ FUTSAL TIM

Mostar SG Staklorad protiv izraelskog Maccabija na otvaranju Lige prvaka

Sport.ba
29. 08. 2018 - 16:43
0
Shares

Danas u Mostaru počinje turnir preliminarne faza UEFA futsal Lige prvak, a prvak BiH Mostar SG Staklorad večeras od 21.15 sati igra protiv Maccabi Nahalat Yitzhak Tel-Aviva iz Izraela.
Predsjednik kluba Mostar SG Staklorad Alen Đuliman istaknuo je kako su njihova očekivanja ista kao i uvijek, odnosno da Staklorad bude prvi u skupini i prođe u sljedeću fazu natjecanja.
 
- Prošle godine u ovoj fazi natjecanja nismo imali velikih problema, a nadam se da nećemo ni ove - izjavio je Đuliman na konferenciji za novinare.
 
Predsjednik i trener izraelskog kluba Hen Levincron kazao je kako su oni amaterski tim i "tim sanjara" koji se nada dobrim rezultatima, istaknuvši kako će ovo natjecanje za njih svakako biti jako lijepo iskustvo.
 
Mostar Staklorad i Maccabi na turniru u Mostaru nastupaju i danski Gentofte te škotski Wattcell.
 
Christian Peytz iz danskog kluba Gentofte istaknuo je kako je jako zadovoljan uvjetima koje imaju u Mostaru te da željno iščekuje utakmicu protiv bh. prvaka.
 
- Ići ćemo utakmicu po utakmicu, ali se nadamo da ćemo slaviti u subotu protiv Mostar SG Staklorada - izjavio je Peytz.
 
Predsjednik škotskog Wattcella Chris Donnelly kazao je kako se nadaju da će ostvariti dobar uspjeh , iako dosad nikad nisu pobijedili u ovoj fazi natjecanja.
 
- Ovdje tražimo izazov i trudit ćemo se naučiti što više iz utakmica koje budemo igrali - dodao je Donnelly.
 
Turnira se igra u dvorani "Midhat Hujdur-Hujka". U srijedu u 19 sati sastaju se Gentofte - Wattcella, a u 21:15 sati Mostar SG Staklorad - Maccabi Nahalat Yitzhak Tel-Aviva.
 
Drugo kolo na programu je u četvrtak, a posljednje treće u subotu. Pobjednik turnira plasirat će se u sljedeću fazu najtecanja.

(Sport.ba/Agencije)

Učitaj još novosti