26. 08. 2018 - 17:24
BARCELONA PRONAŠLA MESSIJU ZAMJENU Nasljednik na Camp Nou...
907
Shares
BARCELONA PRONAŠLA MESSIJU ZAMJENU Nasljednik na Camp Nou stiže 2019. za 250 miliona eura!

NASLJEDNIK VELIKOG MESSIJA

BARCELONA PRONAŠLA MESSIJU ZAMJENU Nasljednik na Camp Nou stiže 2019. za 250 miliona eura!

Sport.ba
26. 08. 2018 - 17:24
0
Shares

Lionel Messi ima 31. godinu i nema sumnje da će u Barceloni igrati koliko god on to bude htio. Ali pravo je pitanje, koliko dugo će moći igrati na najvećem nivou. Upravo zato Barcelona je krenula da traži nasljednika velikom Argentincu.

messi

Kako prenosi jedan španski mediji, nasljednik Lionela Messija mogao bi biti Mohamed Salah. 26-godišnji reprezentativac Egipta i član Liverpoola imao je fantastičnu prošlu sezonu, a Barcelona ga želi naredne godine vidjeti u svojim redovima.

salah

Isti mediji prenosi kako je za Salaha Barcelona spremila 250 miliona eura, a imaju želju da ga dovedu narednog ljeta. Barcelona bi također okušala sreću sa Mbappeom, ali pravo je pitanje hoće li ga PSG tek tako pustiiti.

salah1

Ipak, u trofejnom španskom timu vjeruju kako je Salah prava opcija za njih. Naime, Egipćanin je sličan profil igrača kakav je Messi i lako bi se uklopio u njihovu filozofiju. Iz Barcelone također vjeruju kako bi dovođenjem Salaha preuzeli i afričko tržište kada je u pitanju prodaja dresova, te broj navijača, obzirom daj je Egipćanin najbolji igrač tog kontinenta.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti