19. 08. 2018 - 18:46
Bivši vojnik IZAZVAO Cro Copa na okršaj, a ovaj mu poslao...
907
Shares
Bivši vojnik IZAZVAO Cro Copa na okršaj, a ovaj mu poslao brutalan odgovor

PREPISKA

Bivši vojnik IZAZVAO Cro Copa na okršaj, a ovaj mu poslao brutalan odgovor

Sport.ba
19. 08. 2018 - 18:46
0
Shares

Najbolji hrvatski borac svih vremena Mirko Filipović, poznatiji kao Cro Cop dobio je zanimljivu poruku na Facebooku. Naime, Cro Copa je jedna osoba koja se predstavila kao "bivši vojnik" izazvala na meč. 

sda

Bivši vojnik kazao je kako bi predvidio svaki Mirkov potez i uz par mjeseci treninga ne bi bilo problema da ga savlada. Pa ako je Mirko zainteresovan neka odgovori na poruku. Ovaj je jedva dočekao, a nakon što je odgovorio prepisku je postavio na svoj Facebook profil.

mirko-filipovic

"Pozdravljam... Za mene ste dobar borac i uzor. Gledajući vaše borbe mislim da ste vrlo predvidljivi i smatram da bih svaki vaš potez predvidio. Vaš high kick me ne bi uspio oboriti. Iskreno, trebalo bi mi par mjeseci dobrog treninga da vas svladam. Za tri do četiri mjeseca ušao bih s vama u ring i mislim da bi to bila poštena borba. Ako skupite muda očekujem odgovor, hvala. Bivši vojnik", napisao je Mirkov obožavatelj, a odgovor je bio:

crocop-mirkofilipovic

"Evo skupio sam muda, ni sam ne znam kako jer moram priznati da me strah, ali evo kad smatraš da si spreman dođi do moje dvorane pa odradimo sparing, snimimo sve pa ću objaviti. To je ja mislim pošteno, a i da se ljudi malo nasmiju. Dvorana je u naselju Borčec tako da psihijatrija Vrapče nije daleko, jer ćeš nakon puštanja iz bolnice svakako tamo završiti na promatranju. Tako slučajevi su rijetki pa se doktori tamo uvijek raduju takvima, bivši vojniče", napisao je Cro Cop.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti