19. 08. 2018 - 11:36
OGLASIO SE IVAN STRINIĆ NAKON ŠOKANTNE DIJAGNOZE: Teška...
907
Shares
OGLASIO SE IVAN STRINIĆ NAKON ŠOKANTNE DIJAGNOZE: Teška ispovijest srebrenog Hrvata

VICEPRVAK SVIJETA

OGLASIO SE IVAN STRINIĆ NAKON ŠOKANTNE DIJAGNOZE: Teška ispovijest srebrenog Hrvata

Sport.ba
19. 08. 2018 - 11:36
0
Shares

Hrvatska je ostavrila veliki rezultat na Mundijalu, a jedan od heroja bio je Ivan Strinić. Nakon Mundijala karijera mu je krenula uzlaznim putem, ostavrio je transfer karijere, a onda ga je jedno saznanje zaledilo.

strinic

Na svojim službenim stranicama Strinićev klub Milan objavio je kako će hrvatski reprezentativac zbog pronađenog početka hipertrofije (povećanje) srčanog mišića na redovnom klupskom pregledu pred početak sezone ne smije igrati dok se ne obave dodatne pretrage. No, Strinić je s druge strane vrlo optimističan, dobro raspoložen i uvjeren kako će se vrlo brzo opet vratiti na travnjak.

strinic2

"Ma, sve je u redu. Inače srce sportaša mora biti povećano..." , pojašnjava mirno Strinić. "Liječnici to tako naprave iz predostrožnosti, ako nisu potpuno sigurni u nešto, ako je i jedan posto šanse da možda postoji neki problem. Morat ću malo odmoriti i to je to, pa ćemo onda napraviti nove preglede", objasnio je Strinić.

strinic3

Kakve su prve prognoze, kolika bi trebala biti pauza? "Vjerojatno mjesec dana, možda dva. Nisam se baš pošteno ni odmorio nakon Svjetskog prvenstva pa ću zato sada, te ću usput riješiti i ozljedu tetive" – na šalu okreće Strinić.

ivann

Hipertrofija je kaže nam, uočena na redovnom liječničkom pregledu u Milanu. U klubu koji je kako kaže fantastično posložen i ima sve potrebno da ova ipak neugodna situacija što lakše prebrodi. " Bit će sve ok. Napravit će liječnici sve što trebaju i opet ću krenuti dalje. Ne sumnjam ", zaključio je mirni Ivan Strinić ovih trenutaka dobija na stotine poruka ohrabrenja. Sretno Ivane.

ivan

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti