19. 08. 2018 - 10:45
NEVJEROVATAN PREOKRET: Superzvijezda Francuske zaboravio...
907
Shares
NEVJEROVATAN PREOKRET: Superzvijezda Francuske zaboravio Barcu, Real poslao ponudu koja se ne odbija!

ODLIČAN IGRAČ

NEVJEROVATAN PREOKRET: Superzvijezda Francuske zaboravio Barcu, Real poslao ponudu koja se ne odbija!

Sport.ba
19. 08. 2018 - 10:45
0
Shares

Adrien Rabiot dugo je bio želja barcelone, međutim klubovi se nisu uspjeli još uvijek dogovoriti što će iskoristiti Real Madrid.

rabio

Kako prenose pouzdani španski mediji, Real će ponuditi cifru od 70 miliona za ovog odličnog igrača PSG-a. Rabiot je odbio novi ugovor s PSG-om, a Barca nije htjela da ga kupi za 50 miliona eura, nego je vjerovala da ga može dobiti besplatno narednog ljeta kada mu istekne ugovor.

rabio1

Florentino Perez se umiješao, pa će pokušati da otkupi Rabiotov ugovor, dok je Barca u vezni red dovela Artura Vidala i Arthura Mela. Tako da je Barca odustala od Rabiota, a 23-godišnjak bi mogao da dobije priliku kod Julena Lopeteguija, koji obožava da radi s mlađim igračima i da na njima gradi tim.

Luka Modrić i Toni Kroos već su iskusni, Rabiot bi mogao da bude od velike pomoći u Realu. Rabiot ne želi da ostane u Parizu, a poziv Reala bi ga mogao natjerati da što prije spakuje kofere i krene u nove izazove.

rabio3

Nema sumnje da bi Francuz itekako dobro došao Madriđanima, koji odlaskom Ronalda pokušavaju da pronađu novu dobitnu kombinaciju za ostvarivanje velikih uspjeha.

rabio2

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti