19. 08. 2018 - 09:23
ZNA SE KO JE GAZDA: Emery je OVIM gestom prema Ozilu ušutkao...
907
Shares
ZNA SE KO JE GAZDA: Emery je OVIM gestom prema Ozilu ušutkao Turčina i oduševio navijače nakon mnogo godina!

NOVI TRENER, NOVA PRAVILA

ZNA SE KO JE GAZDA: Emery je OVIM gestom prema Ozilu ušutkao Turčina i oduševio navijače nakon mnogo godina!

Sport.ba
19. 08. 2018 - 09:23
0
Shares

Ekipa Arsenala jučer je u londonskom derbiju poražena od gradskog rivala Chelseaja, rezultatom 3-2. Iako su uspjeli nadoknaditi dva gola zaostatka u kratkom periodu, Topnici ipak nisu uspjeti doći do povoljnog rezultata.

ars2

Ipak, ono što je posebno oduševilo navijače Topnika jeste potez španskog stručnjaka da sredinom drugog poluvremena iz igre izvede Mesuta Ozila. Njemački fudbaler nije baš u formi u posljednje vrijeme, ali je Emery odlučio da mu to neće tolerisati samo što je prva zvijezda ove ekipe.

ars

Arsene Wenger je u prethodnim sezonama "trpio" loše Ozilove igre i nije imao hrabrosti da ga izvede iz igre. Ipak, Emery je jučer jasno pokazao ko je gazda u ekipi, te je izveo Ozila iz igre nakon nekoliko loših poteza. Ovo je oduševilo navijače Arsenala koji su na društvenim mrežama podržali potez novog trenera.

arsenal

Ozil je daleko najplaćeniji igrač Arsenala nakon što je prije nekoliko mjeseci potpisao novi ugovor s londonskim klubom. Nijemac na Emiratesu sedmično zarađuje čak 350.000 funti, ali njegove igre su daleko od onoga što navijači ovog kluba očekuju. Nema sumnje da ko novog izbornika svi imaju ista prava, nema ljubimaca i igrat će samo onaj ko to zasluži.

emeri3emeri

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti