18. 08. 2018 - 22:18
Nakon što su otkriveni problemi na srcu, javio se Strinić:...
907
Shares
Nakon što su otkriveni problemi na srcu, javio se Strinić:

REPREZENTATIVAC HRVATSKE

Nakon što su otkriveni problemi na srcu, javio se Strinić: "Doktori su rekli..."

Sport.ba
18. 08. 2018 - 22:18
0
Shares

Danas je sportsku javnost potresla vijest kako su hrvatskom reprezentativcu i novom igraču Milana, Ivanu Striniću, otkriveni problemi na srcu. Nakon tog, Striniću je zabranjeno da trenira nekoliko dana sve dok ponovo ne odradi testiranja.

strinic

Nakon svih turbulencija javio se i Strinić, kazavši kako su doktori rekli da mora odmarati desetak dana. Strinić je izjavio kako se navijači ne trebaju plašiti, jer, kako kaže, igrat će on još dugo fudbal.

dalic-strinic

- Nema razloga za brigu, ništa se posebno ne događa. Odmarat ću desetak dana, ponoviti pretrage, ali liječnici vjeruju da bih, najkasnije kroz mjesec dana, trebao biti spreman igrati - rekao je Ivan Strinić i dodao:

- Zbog svega što se događa u svijetu nogometa, liječnici su jednostavno jako oprezni i zato su možda preporučili veće mjere opreza od onoga što je stvarno potrebno. Na svu sreću, odmor će mi dobro doći i da zaliječim ozljedu tetive.

strinic

Strinić neće imati nikakvu posebnu terapiju, samo će odmarati i odraditi pokoji lakši trening da mišići ostanu u tonusu.

- Odjedanput se oko cijele priče digla velika buka, ali uvjeren sam da ću još igrati nogomet na najvišoj razini te da još nije došlo vrijeme za mirovinu - završio je Strinić.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti